fbpx

Νέα αναβολή για το «No Time to Die»

Νέα αναβολή για το «No Time to Die»

Tο «No Time to Die», η 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ, αναβάλει για μια ακόμη φορά την έξοδο της στις αίθουσες. Δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στις 12 Νοεμβρίου, αλλά μεταφέρεται για το 2021, και συγκεκριμένα για τις 2 Απριλίου, ένα χρόνο μετά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο ΝτιΚάπριο για τον Σκορσέζε: «Δίπλα του ένιωσα πραγματικός καλλιτέχνης»

 

«ΗMGM, η Universal και οι παραγωγοί του Μποντ, Μάικλ Τζ. Γουίλσον και Μπάρμπαρα Μπρόκολι, ανακοίνωσαν σήμερα πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του ‘No Time to Die’, της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ, μετατίθεται στις 2 Απριλίου για να μπορέσει να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. Καταλαβαίνουμε ότι η αναβολή θα απογοητεύσει τους φανς αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ταινία μαζί σας του χρόνου», ανακοίνωσε το στούντιο.

H κίνηση ήταν αναμενόμενη, καθώς οι κινηματογράφοι στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη παραμένουν κλειστοί και τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ευρώπη διαρκώς αυξάνονται, με συνέπεια τα στούντιο να αναβάλουν συνεχώς τις ταινίες τους περιμένοντας πότε θα είναι ασφαλής να επιστρέψει ο κόσμος στις αίθουσες.

Με τα μεγάλα blockbuster να αναβάλλονται το ένα μετά το άλλο, οι αίθουσες βρίσκονται σε τραγική κατάσταση, καθώς ακόμη κι όσοι θεατές που δεν διστάζουν να πάνε στους κινηματογράφους που τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, δεν έχουν κίνητρο για να το κάνουν.

Η Cineworld, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες multiplex στον κόσμο ανακοίνωσε ότι κλείνει μέχρι νεωτέρας τις 543 αίθουσες που διαχειριζεται στην Αμερική κάτω από το brand «Regal» καθώς κι όλες τις αίθουσες σε Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία. Μια κίνηση που αφήνει χωρίς δουλειά χιλιάδες εργαζόμενους.

Στην ίδια θέση βρίσκονται αμέτρητες κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα όπου η παράταση των υγειονομικών μέτρων στην Αττική, κρατά τις αίθουσες της Αθήνας και των περιχώρων κλειστές έως τα μέσα Οκτωβρίου.