fbpx

Να γιατί οι άνδρες που έχουν σκυλιά θεωρούνται sexy!

Να γιατί οι άνδρες που έχουν σκυλιά θεωρούνται sexy!

Τα σκυλιά είναι η ιδανική συντροφιά για κάθε άνθρωπο εκφράζοντάς τους την αγάπη τους κουνούν ασταμάτητα την ουρά μόλις σε δουν να μπαίνεις σπίτι δεν διστάζουν να δείξουν τη χαρά τους.

Φαίνεται ότι οι άντρες που είναι δημοφιλείς στο γυναικείο κοινό είναι αυτοί που… έχουν σκύλο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο σκύλος αποκαλύπτει τον χαρακτήρα σου!

 

Τα σκυλιά «βοηθούν» τους άνδρες να δείχνουν πιο σέξι στα μάτια των γυναικών. Και αυτό δεν το λέω εγώ… αλλά έρευνες που έχουν διεξαχθεί.

Σε έρευνα αμερικάνικου πανεπιστημίου που συμμετείχαν 1.281 άνθρωποι έδειξε ότι οι μι Την ίδια στιγμή από τις 600 γυναίκες οι 500 «ψήφισαν» υπέρ των σκύλων όταν ερωτήθηκαν ποιο είναι το ζώο που προτιμούν δίπλα σε έναν άνδρα.

 

 

Επίσης οι γυναίκες δίνουν περισσότερες ευκαιρίες σε έναν άνδρα αν στο προφίλ του στο facebook έχει φωτογραφίες με τον σκύλο του παρά σε κάποιον που δεν είχε στις φωτογραφίες του ένα κατοικίδιο.

Στα μάτια των γυναικών η εικόνα ενός άντρα που έχει σκύλο τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια και ότι μπορεί να πάει καλά η σχέση.

Στο μυαλό των γυναικών φαντάζει πιο εύκολο να πιάσει συζήτηση με έναν άντρα που έχει κατοικίδιο. Επιπλέον ο σκύλος δείχνει ότι κάποιος έχει διάθεση να προσφέρει και ότι ενδιαφέρεται και νοιάζεται κάτι που είναι ιδιαίτερα γοητευτικό για τις γυναίκες!

Δεν είναι τυχαίο που στο δρόμο οι γυναίκες χαμογελούν πολλές φορές χωρίς να το θέλουν στη θέα ενός άνδρα που είναι μαζί με το σκύλο του.

Τα σκυλιά  είναι η ιδανική συντροφιά για κάθε άνθρωπο  εκφράζοντάς τους την αγάπη τους κουνούν ασταμάτητα την ουρά μόλις  σε δουν να μπαίνεις σπίτι δεν διστάζουν να δείξουν τη χαρά τους.