fbpx

Να γιατί πρέπει να προσέχεις που πας να βγεις φωτογραφίες!

Να γιατί πρέπει να προσέχεις που πας να βγεις φωτογραφίες!

Οι φωτογραφίες, είτε σε βγάζουν, είτε selfie μπορεί να είναι μέρος της ζωής σου και δεν είναι κακό. Είναι πολύ καλό να έχουμε αναμνήσεις από όλες τις στιγμές της ζωής μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μη φουσκώνεις σαν κοκόρι! 5 σημεία δείχνουν αν είσαι ωραίος άντρας

 

Ωστόσο οι περισσότεροι έχουν την τάση να προσπαθούν να βγούνε φωτογραφία σε περίεργα μέρη. Σε σημεία που θα προκαλέσουν συζητήσεις στα social όπου τελικά θα τις αναρτήσουν.

Έτσι διαλέγουν σημεία που στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνα και δεν πρέπει να πλησιάσεις ή ακόμα διαλέγουν σημεία που φαινομενικά δεν είναι επικίνδυνα αλλά τα κάνουν οι ίδιοι, όπως για παράδειγμα μια selfie ή όχι καθισμένος πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού στον 10ο όροφο ενός ξενοδοχείου. Άλλοι πάλι ψάχνουν ερειπωμένα σπίτια ή γενικώς χαλάσματα και …τρυπώνουν για μια φώτο.

Όμως και στις δύο περιπτώσεις έχουν γίνει ατυχήματα πολλά από αυτά θανατηφόρα!

Αν θέλεις λοιπόν να βγεις μια ενδιαφέρουσα φωτογραφία σε μια πολύ όμορφη αλλά δύσκολη περιοχή, όπως για παράδειγμα έναν γκρεμό ή ένα μισοερειπωμένο κτίριο δεν είναι ανάγκη να υπερβάλεις.

Μην πας κοντά στο χείλος του γκρεμού αλλά ούτε να μπεις μέσα στο ερειπωμένο κτίριο επειδή πολύ απλά ο κίνδυνος να στραβοπατήσεις στο χείλος του γκρεμού ή να καταρρεύσει το κτίριο είναι μεγάλος.

Μείνε σε απόσταση ασφαλείας και να είσαι βέβαιος ότι και έτσι η φωτογραφία σου θα είναι ενδιαφέρουσα. Άλλωστε αν κινδυνεύσεις ή σκοτωθείς τι νόημα θα έχει να βγάλεις φωτογραφία;