fbpx

Να πως μπορεί το παχύ πορτοφόλι να σε κάνει ελκυστικό όσο ωραίος και να είσαι

Να πως μπορεί το παχύ πορτοφόλι να σε κάνει ελκυστικό όσο ωραίος και να είσαι

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να παντρεύεται όμορφες γυναίκες; Και κυρίως γιατί τον παντρεύονται αυτές; Η απάντηση είναι τα χρήματα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα πιο …κολασμένα και έξυπνα μηνύματα που μπορείς να της στείλεις…

 

Ο άντρας που χαμογελάει γοητευτικά πίσω από το τιμόνι της αστραφτερής Πόρσε, δεν το κάνει μόνο γιατί του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα αλλά και γιατί προσπαθεί να εντυπωσιάσει τις γυναίκες, συνήθως με στόχο άλλη μία εφήμερη κατάκτηση. Οι ερευνητές και οι ψυχολόγοι λένε, ότι όπως το παγώνι επιδεικνύει τα φτερά του, έτσι και κάποιοι άντρες επιδεικνύουν το χρήμα τους για να τραβήξουν την προσοχή μιας γυναίκας και να την κατακτήσουν. Το πρόβλημα για τις γυναίκες είναι, ότι συνήθως αυτοί οι άντρες ψάχνουν για σύντομες σχέσεις που έχουν άδοξο τέλος.

 

 

Ο ρόλος που παίζει το χρήμα στην υπόθεση σεξ, σχέσεις και γάμος, αποτελεί αντικείμενο έρευνας εδώ και πολλά χρόνια. Η Δρ. Κάθριν Χακίμ ανακάλυψε ότι σήμερα οι γυναίκες παντρεύονται πλούσιους άντρες, πολύ πιο συχνά από όσο το 1940. Μία άλλη αμφιλεγόμενη έρευνα αποκάλυψε, ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την απόλαυση που νιώθει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι το εισόδημα του ερωτικού της συντρόφου.

 

 

Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι γυναίκες πραγματικά κοιτάζουν το πορτοφόλι. Το πρόβλημα όμως για τον κύριο Πόρσε είναι, ότι όταν οι γυναίκες σκέφτονται οικογένεια και παιδιά, δεν έχει κανένα απολύτως πλεονέκτημα απέναντι στον κύριο Volvo. Μπορεί μια γυναίκα να βγει ραντεβού με τον κύριο Πόρσε, αλλά όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, η γυναίκα κοιτάζει άλλα προτερήματα, όπως είναι η ειλικρίνεια, η αφοσίωση, η δέσμευση και η αξιοπιστία. Τα μηνύματα που περνάει ο κύριος Πόρσε, είναι ότι απλά ψάχνει για εφήμερο σεξ και τίποτε άλλο.

Η ανθρωπολόγος Δρ. Χέλεν Φίσερ από το πανεπιστήμιο του Ρούτζερς, σε μία έρευνα που έκανε, βρήκε ότι η πλειονότητα των γυναικών ψάχνει άντρες με οικονομικούς πόρους. Και οι γυναίκες το έκαναν αυτό από πάντα, αφού με αυτό τον τρόπο μπορούσαν να εξασφαλίσουν καλύτερη ανατροφή στα παιδιά τους. Ο κύριος Πόρσε που μένει στα Βόρεια Προάστια, στέλνει στις γυναίκες ένα σαφές μήνυμα: έχω τους πόρους που χρειάζεσαι. Μπορεί να μην είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή, αλλά αν μια γυναίκα έχει να διαλέξει ανάμεσα στον κύριο Πόρσε και τον κύριο Volvo, πιστέψτε με θα διαλέξει τον Πόρσε. Τόσο απλά.

 

 

Επίσης, μπορεί μια γυναίκα να ξέρει ότι μια τέτοια επιλογή δεν θα οδηγήσει σε κάτι σοβαρό, αλλά βαθιά μέσα της πιστεύει ότι μπορεί να “γυρίσει” το παιχνίδι. Θέλει τους πόρους που ο κύριος Πόρσε μπορεί να της προσφέρει και σκέφτεται ότι ίσως να έχει αυτό το κάτι, που θα τον κάνει να μείνει κοντά της για πάντα.

Σε μία άλλη έρευνα που έκανε η Δρ. Φίσερ με τη βοήθεια του σάιτ γνωριμιών Match.com, ανακάλυψε ότι το 33% των αντρών που πήγαν με κάποια γυναίκα για μία βραδιά, κατέληξαν να έχουν μία σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Οπότε, μια γυναίκα ξέρει ότι τελικά ίσως να έχει αρκετές ελπίδες και αξίζει να ρισκάρει. Γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τα μωρά της να κάνουν βόλτες με μια Πόρσε.

 

Άρθρο της Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας, blogger