fbpx

Οι βασικές επιλογές για να ντυθείς το βράδυ των Χριστουγέννων!

Οι βασικές επιλογές για να ντυθείς το βράδυ των Χριστουγέννων!

Το ντύσιμο της βραδιάς της παραμονής των Χριστουγέννων είναι βέβαια πιο επίσημο κι πιο καλό από άλλες μέρες όμως εξαρτάται από πού θα κάνεις ρεβεγιόν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Tο χρώμα της γραβάτας δείχνει το χαρακτήρα σου

 

Στη βραδιά των Χριστουγένων σίγουρα δεν ταιριάζει φούτερ και φόρμα ακόμα και αν μείνεις μέσα στο σπίτι με το ταίρι.

 

 

Μπορεί να έχουν αλλάξει οι εποχές και όλα πλέον να είναι πιο χαλαρά όσον αφορά το ντύσιμο, αλλά είναι ωραίο να διατηρούμε το έθιμο του καλού ντυσίματος έστω για ειδικές βραδιές όπως της παραμονής των Χριστουγέννων.

 

Κουστούμι

Αν υπάρχει μια μοναδική περίσταση για να βάλεις κοστούμι –εκτός από την ημέρα του γάμου – ε αυτή είναι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Διάλεξε κάτι ασφαλές όπως το μαύρο ή το σκούρο μπλε και συνδύασε το με λευκό πουκάμισο και σκούρα κόκκινη γραβάτα για ένα all time classic look. Για εσάς που αγαπάτε τις αλλοτινές εποχές αλλά είστε και trendy προτείνουμε και παπιγιόν που δείχνει εξαιρετικά επίσημο και κομψό.

 

 

Κάτι πιο απλό

Αν μείνετε μέσα μην απορρίψεις το σακάκι. Μπορείτε να έχετε ένα πιο casual look τιμώντας όμως την επισημότητα της ημέρας και τους καλεσμένους σας (αν τους έχετε σπίτι) ή τους οικοδεσπότες σας.

Blazer και πουκάμισο ή ακόμα και ένα πουλοβεράκι, συνδυασμένα με ένα υφασμάτινο πιο casual παντελόνι θα είναι αρκετά κομψά για σπίτι σας ή το σπίτι ενός φίλου.

Πρόσεξε όμως μη φορέσεις πολύ casual ρούχα αν πηγαίνεις σε σπίτι όχι πολύ κοντινού σου– εμφανιστείς σε ένα σαλόνι γεμάτο κοστουμαρισμένους κυρίους και γυναίκες με τουαλέτες θα είσαι παράταιρος.