fbpx

Οι 3 περιπτώσεις να …απολαύσεις τη χλίδα του Μονακό χωρίς λεφτά!

Οι 3 περιπτώσεις να …απολαύσεις τη χλίδα του Μονακό χωρίς λεφτά!

Ακούγεται σαν διαφημιστικό τρικ αλλά δεν είναι. Μπορείς να απολαύσεις τη χλίδα του Μονακό ή όποιου άλλου κοσμοπολίτικου σημείου σε όλο τον κόσμο χωρίς να πληρώσεις μια και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να βγάλεις και λεφτά.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι κωδικοί των αεροσυνοδών για έναν σέξι επιβάτη!

 

Αυτό μπορεί να συμβεί αρκεί να είσαι λίγο περισσότερο από τολμηρός και ευχάριστα θρασύς για να ζήσεις στιγμές μαγείας στο κοσμοπολίτικο Μονακό!

 

 

Δες τις εξής περιπτώσεις και διάλεξε μια από αυτές:

 

  1. Πας για δουλειά

Είναι η πιο απλή περίπτωση. Θα μας πεις όμως τι απόλαυση είναι αυτή όταν δουλεύεις αν το καλοσκεφτείς όμως είναι γιατί υπάρχουν και τα ρεπό. Έτσι λοιπόν ανάλογα με τα προσόντα σου ψάξε και βρες αγγελίες που έχουν να κάνουν με δουλειά στο Μονακό ή άλλα κοσμοπολίτικα μέρη. Ακόμα και αν δεν σου αρέσει ο μισθός μπορείς να δοκιμάσεις και όταν βαρεθείς να φύγεις!

 

  1. Αν είσαι ναυτικός

Αν είσαι ναυτικός από καπετάνιος μέχρι ναύτης ψάχνεις θέση σε κάποιο από τα πολυτελή γιοτ που ελλιμενίζονται στο Μονακό και πιστέψτε μας είναι πολλοί οι Έλληνες που εργάζονται σε τέτοια σκάφη!

 

  1. Γίνε …συνοδός

Και δεν μιλάμε για επαγγελματία συνοδό αλλά κάτι παρόμοιο επειδή ως τέτοιο φαντάζει εκτός αν έρθει ο …έρωτας! Μπορείς λοιπόν να ψάξεις να βρεις το ταίρι σου που έχει τις άκρες και το γιοτ και πάει …Μονακό. Αρκεί να «στοχεύεις» καλά σε κλαμπ και στα sodial media και να το πετύχεις. Μην ανησυχείς η επιλογή στο τέλος είναι της γυναίκας ή του άντρα αν προτιμάς που έχει τα χρήματα και την ανάλογη κοινωνική θέση. Αυτή ή αυτός ξέρει πολύ καλά γιατί θα σε επιλέξει αρκεί εσύ να μην έχει ενδοιασμούς στο θέμα του «συνοδού».

Όπως και να έχει μέχρι να σε βαρεθεί θα περάσεις καλά εκτός να στο ενδιάμεσο βαρεθείς εσύ. Όπως και έχει θα απολαύσεις τη χλίδα του Μονακό και χωρίς λεφτά!