fbpx

Οι Rolling Stones τραγούδησαν από το σπίτι το «You can’t always get what you want»

Οι Rolling Stones τραγούδησαν από το σπίτι το «You can’t always get what you want»

Οι Rolling Stones ήταν μεταξύ των μεγάλων αστέρων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έδωσαν το «παρών» στη διαδικτυακή συναυλία για την πανδημία του κορωνοϊού, «One World: Together at Home».

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την ΜΚΟ Global Citizen με τη συνδρομή της Lady Gaga.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Don’t Stand So Close to Me»: Ο Sting κάνει το τραγούδι του ύμνο της καραντίνας

 

Ο Μικ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Ρόνι Γουντ και ο Τσάρλι Γουότς ερμήνευσαν μαζί, αλλά καθένας από το σπίτι του το τραγούδι You Can’t Always Get What You Want, σε μία ερμηνεία που συγκίνησε πολύ το κοινό που τους παρακολούθησε από το internet.

 

 

Μεταξύ άλλων, στη συναυλία που είχε στόχο να τιμήσει τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, εμφανίστηκαν η Μπιγιονσέ, ο Τζον Λέτζεντ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Μπίλι Άιλις, ο Στίβι Γουόντερ, ο Έλτον Τζον, η Lady Gaga, αλλά και οι πρώην πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα και Λόρα Μπους.

Οικοδεσπότες του ειδικού αυτού προγράμματος ήταν οι τρεις σούπερ σταρ των τηλεοπτικών late show, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζίμι Κίμελ και ο Στίβεν Κόλμπερτ.

«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες υγείας, τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, όσους κάνουν ντελίβερι, τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους και όλους όσοι εργάζονται στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς», είπε η Lady Gaga, προσθέτοντας «αυτό είναι πραγματικά ένα αληθινό γράμμα αγάπης προς όλους εσάς σε όλο τον κόσμο και ελπίζω μία υπενθύμιση της καλοσύνης που συμβαίνει αυτή τη στιγμή».

Η συναυλία που είχε στόχο να ενισχύει το Ταμείο Αλληλεγγύης για την Αντιμετώπιση του COVID-19έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 150 εκατομμύρια δολάρια.

 

ΠΗΓΗ: CNN