fbpx

Ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει πως Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε πλακώθηκαν για τη Νταϊάνα

Ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει πως Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε πλακώθηκαν για τη Νταϊάνα

Οι σχέσεις του Έλτον Τζον με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας είναι παλιά. Και φαίνεται ότι τώρα ο τραγουδιστής αποφάσισε να βγάλει κάποια από τα άπλυτά της στη φόρα, στο νέο του βιβλίο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο μύθος των πιο ακριβών ρολογιών του κόσμου!

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ χαστούκισε κάποτε τον ανηψιό της στο πρόσωπο, γράφει ο τραγουδιστής στο καινούργιο του βιβλίο «Me», σύμφωνα με άρθρο των Sunday Times. Ο Έλτον Τζον διατείνεται ότι σε ένα πάρτι η βασίλισσα είχε ζητήσει από τον ανηψιό της, υποκόμη του Λίνλεϊ, να προσέξει την αδελφή του, Λαίδη Σάρα Άρμστρονγκ Τζόουνς, επειδή εκείνη δεν αισθανόταν καλά και είχε φύγει από την αίθουσα.

Εκείνος δεν ήθελε να πάει και της το είπε. «Όταν ο Λίνλεϊ προσπάθησε να την αποφύγει, η βασίλισσα άρχισε να τον χαστουκίζει στο πρόσωπο λέγοντας: Μην -χαστούκι- διαφωνείς -χαστούκι- μαζί μου -χαστούκι- είμαι -χαστουκι- η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!»

Ο Λίνλεϊ σηκώθηκε αμέσως και έκανε αυτό που του είχε ζητήσει. Ο Έλτον Τζον συμπληρώνει ότι όταν η βασίλισσα κατάλαβε ότι την έβλεπε, τού έκλεισε το μάτι.

«Ξέρω ότι η δημόσια εικόνα της είναι πολύ συντηρητική, αλλά κατ’ ιδίαν μπορεί να γίνει πολύ αστεία», γράφει ο τραγουδιστής.

 

 

Το συγκεκριμένο συμβάν δεν είναι το μόνο βασιλικό κουτσομπολιό που αποκαλύπτει στο βιβλίο του. Μιλάει και για την πριγκίπισσα Νταϊάνα με την οποία είχαν μια πολύ στενή σχέση.

Και διηγείται το επεισόδιο κατά το οποίο ο Ρίτσαρντ Γκιρ και ο Σιλβέστερ Σταλόνε τσακώθηκαν άσχημα για εκείνη σε ένα πάρτι.

 

 

Το πάρτι ήταν του ίδιου του Έλτον Τζον και ο Σταλόνε, όπως φαίνεται, πήγε σε αυτό έτοιμος να πολιορκήσει τη Νταϊάνα. Όμως, ο Ρίτσαρντ Γκιρ τού χάλασε τα σχέδια… «Αμέσως ο Γκιρ και η Νταϊάνα φάνηκαν απόλυτα γοητευμένοι ο ένας από τον άλλο», γράφει ο Τζον. «Ήταν ήδη σε διάσταση από τον Κάρολο και ο Ρίτσαρντ είχε χωρίσει από τη Σίντι Κρόφορντ. Κάθισαν μπροστά στο τζάκι και μιλούσαν, απορροφημένοι ο ένας από τον άλλο».

 

 

Ο Σταλόνε κοιτούσε το ζευγάρι με έκδηλη ζήλεια, θυμάται ο Τζον. Όταν η παρέα μεταφέρθηκε στην τραπεζαρία για το δείπνο, ο Γκιρ και ο Σταλόνε ήταν άφαντοι. Τους βρήκαν, τελικά, σε ένα άλλο δωμάτιο, να φωνάζουν και να σπρώχνουν ο ένας στον άλλο «προφανώς έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους παίζοντας ξύλο», γράφει ο τραγουδιστής. Μετά το δείπνο, η Νταϊάνα και ο Γκιρ συνέχισαν να φλερτάρουν, ενώ ο Σταλονε έφυγε από το πάρτι.

Δεν θα είχα έρθει αν ήξερα ότι θα ήταν εδώ και ο γαμημ@νος πρίγκιπας της γοητείας», είπε ο Σταλόνε και πριν αποχωρήσει συμπλήρωσε: «Αν την ήθελα, θα την είχα πάρει!» Η ίδια η Νταϊάνα έδειχνε, στο μεταξύ, να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτα απ’ όλα αυτά. «Ίσως να μην το κατάλαβε, ή ίσως τέτοια περιστατικά τής συνέβαιναν διαρκώς», γράφει ο Τζον.

Το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

 

ΠΗΓΗ: CNN