fbpx

Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως Όμπι – Ουάν Κενόμπι

Ο Γιούαν Μακ Γκρέγκορ επιστρέφει στη μικρή οθόνη ως Όμπι – Ουάν Κενόμπι

Ένας από τους πλέον αξιομνημόνευτους ρόλους του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ ήταν αυτός ως Όμπι-Ουάν Κενόμπι, στα prequels της επικής κινηματογραφικής σειράς Star Wars. Ο ίδιος ετοιμάζεται να επανέλθει, στη μικρή οθόνη αυτή τη φορά, με τον ίδιο ρόλο και εκφράζει την απορία του που τα prequels της σειράς άρεσαν τόσο στους φαν της.

Ο ηθοποιός υποδύθηκε τον Όμπι-Ουάν «Μπεν» Κενόμπι στα τρία prequels Star Wars από το 1995 έως το 2005: Επεισόδιο I – Η Αόρατη Απειλή, Επεισόδιο II – Η Επίθεση των Κλώνων και Επεισόδιο III – Η Εκδίκηση των Σιθ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μαντόνα γράφει το σενάριο και θα κάνει τη ζωή της ταινία

 

Οι ταινίες δέχτηκαν τότε κριτική από παλιούς και νέους θαυμαστές του franchise, αλλά ο ΜακΓκρέγκορ είπε ότι είναι ενήμερος ότι έχουν γίνει ξανά δημοφιλείς, ωστόσο ανέφερε ότι η εξέλιξη τον εξέπληξε.

«Οι ταινίες μας δεν άρεσαν πολύ όταν κυκλοφόρησαν στη γενιά μου, η οποία αγαπούσε τα πρώτα Star Wars», είπε στο Empire Online. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι της γενιάς μας ήθελαν να αισθανθούν το ίδιο που ένιωθαν όταν είδαν αυτές τις τρεις πρώτες ταινίες, όταν ήταν παιδιά, αλλά ο Τζορτζ Λούκας ήθελε να οδηγήσει τις ταινίες μας σε διαφορετική κατεύθυνση, είχε μια διαφορετική ιδέα. Ήταν δύσκολο εκείνη τη στιγμή, θυμάμαι», συμπλήρωσε.

«Χρόνια αργότερα, γνωρίζω πραγματικά τι σημαίνουν οι ταινίες μας για τη γενιά για την οποία δημιουργήθηκαν, τα παιδιά εκείνης της εποχής. Τους αρέσουν πραγματικά. Έχω γνωρίσει ανθρώπους, για τους οποίους σημαίνουν πολλά αυτές οι ταινίες, περισσότερο από τις πρωτότυπες τρεις και τους λέω: Αστειεύεστε;», κατέληξε.

Παρά την κριτική που ασκήθηκε στις ταινίες, ο ΜακΓκρέγκορ θα επαναλάβει τον ρόλο του Όμπι-Ουάν σε επερχόμενη σειρά περιορισμένων επεισοδίων στο Disney+.

Σε σκηνοθεσία της Ντέμπορα Τσόου, (The Mandalorian), τα γυρίσματα της σειράς για τον Όμπι-Ουάν αναμένεται να ξεκινήσουν το 2021.

 

ΠΗΓΗ: CNN