fbpx

Ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε μια διαφορετική διαστημική περιπέτεια

Ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε μια διαφορετική διαστημική περιπέτεια

Η νέα ταινία του Τζέιμς Γκρέι, Ad Astra, μπορεί να καθυστέρησε πολύ σε σχέση με τα όσα είχαν ανακοινωθεί, αλλά έχει τρέιλερ. Μας ταξιδεύει στο διάστημα, όπως εξάλλου λέει και ο τίτλος (Ad Astra – Στα Άστρα). Και ίσως ταξιδέψει το Μπραντ Πιτ, ο οποίος είναι ο κεντρικός της πρωταγωνιστής, και μέχρι τα Όσκαρ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ είναι σίγουρα …καταραμένη!

 

Η ταινία του Τζέιμς Γκρέι διηγείται την ιστορία ενός μηχανικού με αυτισμό, ο οποίος ταξιδεύει στα όρια του ηλιακού μας συστήματος και πιο συγκεκριμένα στον Ποσειδώνα, για ν’ ανακαλύψει γιατί απέτυχε η παρόμοια αποστολή του πατέρα του χρόνια νωρίτερα, να βρει τον ίδιο (όχι πολύ πιθανό) και να εμποδίσει την επικείμενη καταστροφή του κόσμου από μια σκοτεινή απειλή (πολύ πιθανό, ο Μπραντ Πιτ είναι, στην τελική).

Στην πρώτη του απόπειρα στην επιστημονική φαντασία, ο Τζέιμς Γκρέι εμπιστεύεται το Μπραντ Πιτ σε ένα ρόλο που ανεβάζει τις πιθανότητες να βρεθει στα Όσκαρ. Πιθανότητες που είναι ήδη υψηλές, λόγω του «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο. Μαζί του, οι Τόμι Λι Τζόουνς, Ρουθ Νέγκα, Λιβ Τάιλερ και Ντόναλντ Σάδερλαντ, σε σενάριο του Γκρέι και παραγωγή του Πιτ.

 

 

Η ταινία είχε ανακοινωθεί για πολύ νωρίτερα, αλά υπήρξαν πολλές καθυστερήσεις στην απαιτητική παραγωγή. Έτσι, φαίνεται ότι θα κάνει πρεμιέρα (ίσως και ως άνοιγμα) στο Φεστιβάλ της Βενετίας στα τέλη Αυγούστου.

Ο ίδιος ο Γκρέι είπε για την ταινία του: «Το είδος της επιστημονικής φαντασίας είναι πολύ απαιτητικό, επειδή ακριβώς εμπεριέχει στοιχεία του φανταστικού. Εγώ προσπαθώ να κάνω την πιο ρεαλιστική απεικόνιση του διαστημικού ταξιδιού μέχρι σήμερα και να δείξω ότι το διάστημα είναι εξαιρετικά εχθρικό για μας (τους ανθρώπους). Το Ad Astra είναι μια ταινία στο ύφος του Heart of Darkness, η ιστορία ενός ταξιδιού στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος. Έχω πολλές ελπίδες για την ταινία, αλλά είναι και πολύ φιλόδοξη».