fbpx

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ από …φωτογράφος ψάχνει τη τύχη του στο modeling!

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ από …φωτογράφος ψάχνει τη τύχη του στο modeling!

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώριας Μπέκαμ, Μπρούκλιν που είχε βάλει πλώρη να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στο Πάνθεο των μεγάλων φωτογράφων άλλαξε γνώμη.

Όπως γράφουν έγκυροι σχολιαστές του ποτέ βαρετού lifestyle των super rich στη Γηραιά Αλβιώνα, πλέον στόχος του είναι να διαπρέψει όχι πίσω, αλλά μπροστά από τον φωτογραφικό φακό. Ως γιος δύο εκ των πιο αναγνωρίσιμων ανθρώπων του πλανήτη, ο νεαρός Μπρούκλιν ξέρει σίγουρα να ποζάρει, κάτι που όπως φαίνεται έχει εξελίξει και με αρκετή εξάσκηση στα social media στο πλευρό της φωτογενούς αρραβωνιαστικιάς του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Arial Benattar, ο άνθρωπος που έγινε μοντέλο επειδή μοιάζει με δύο διάσημους τραγουδιστές!

 

Άλλωστε, η προώθηση προϊόντων – το αντικείμενο δηλαδή της δουλειάς ενός μοντέλου – δεν του είναι «άγνωστο έδαφος», καθώς έχει ποζάρει πολλάκις για τις ανάγκες του brand του πατέρα του DB Eyewear. Πριν από μόλις δυο εβδομάδες, μάλιστα, πόσταρε στον λογαριασμό του στο Instagram διαφημιστικό ενσταντανέ για τα ρολόγια του οίκου Bulgari περιλαμβάνοντας στα hushtags και ευχαριστίες. Όπως λένε έχει ήδη υπογράψει με πρακτορείο μοντέλων και έχει ξεκινήσει επίσημα την καριέρα του στη βιομηχανία της μόδας.

 

 

Η απόφασή του, δε, να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό καλωσορίστηκε από όλους σχεδόν τους συνεργάτες του οι οποίοι, εκ του ασφαλούς πλέον, ομολογούν ότι είχε σοβαρές ελλείψεις σε βασικά θέματα. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης δίπλα στον διάσημο Βρετανό φωτογράφο και σκηνοθέτη μόδας Ράνκιν, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του αποκαλύπτουν ότι έπρεπε συνεχώς να τον αντιμετωπίζουν σαν αρχάριο. Όπως δήλωσαν στη «Sun»: «Όλοι γνωρίζαμε ότι η δουλειά του Μπρούκλιν ήθελε σημαντική βελτίωση αλλά κανείς δεν περίμενε ότι οι γνώσεις του πάνω σε βασικά πράγματα θα ήταν τόσο ελλιπείς. Είχαμε υψηλές προσδοκίες αλλά δεν έκανε και την καλύτερη αρχή. Έχει κενά στους περισσότερους τομείς. Αλλά προσπαθεί να τα αντισταθμίσει με τον ενθουσιασμό του».

 

 

Εντυπωσιακό είναι πάντως το γεγονός ότι τον Μπρούκλιν διάλεξε ο ίδιος ο Ράνκιν, όταν είδε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει τον Sir David Attenborough στην Αφρική με τις οποίες είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος. Το ίδιο φωτογραφικό υλικό ωστόσο είχε δεχθεί δριμεία κριτική από το σύνολο του Τύπου. Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι ο άπειρος και όπως τον χαρακτηρίζουν «ατάλαντος» Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε αναλάβει ως φωτογράφος διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού κολοσσού Burberry ενώ το 2017 είχε εκδώσει και βιβλίο με έργα του.

 

 

Το ρεπορτάζ της «Sun» αναφέρει επίσης ότι ο Μπρούκλιν έχει ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο αυτή τη στιγμή και ότι έχει τεράστια ζήτηση στον χώρο της μόδας, ιδιαιτέρως καθώς είναι γιος του Ντέιβιντ και της Βικτώρια. «Έχει ένα από τα ηγετικά ονόματα στη βιομηχανία το οποίο θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί και να εξασφαλίσει επικερδείς συμφωνίες», γράφουν.

 

 

Ήδη από τον Ιούλιο του 2018 είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη, παρατώντας τις σπουδές του στο φημισμένο Parsons School of Design με τη δικαιολογία ότι του έλειψε η οικογένειά του στη Βρετανία. Φίλοι του υποστηρίζουν ότι τους το είχε εκμυστηρευθεί νωρίτερα αλλά περίμενε να τελειώσει το εξάμηνο ενώ πρόσθεσαν ότι ακουγόταν ειλικρινής και ότι πράγματι πρέπει να του έλειπαν πολύ οι δικοί του με τους οποίους είναι εξαιρετικά δεμένος.

Προς το παρόν, ο ίδιος ο Μπρούκλιν δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση ενώ όταν Βρετανοί δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τους εκπροσώπους του, οι τελευταίοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.