fbpx

Ο πραγματικός Έλληνας σταρ του Netflix είναι ο Καμπερίδης!

Ο πραγματικός Έλληνας σταρ του Netflix είναι ο Καμπερίδης!

O Ντανίλο Καμπερίδης δεν είναι fit, είναι όμως ο πραγματικός Έλληνας σταρ του Netflix και με ένα προφίλ στο Instagram που ξεπερνάει τους 40.000 ακολούθους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «Peaky Blinders»: Αρχισαν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου στη Σκωτία

 

Ο Καμπερίδης έγινε γνωστός από τη σειρά της πλατφόρμας «Πώς να πουλήσεις ναρκωτικά online (γρήγορα)» που έρχεται από τη Γερμανία. Ο πρώτος κύκλος της σειράς έχει μόλις έξι επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών και βλέπεται άνετα μέσα σε μία βραδιά.

 

 

Γεννήθηκε το 2000 στο Αμβούργο και η ερμηνεία του στη σειρά είναι η τρίτη του κατά σειρά συμμετοχή σε τηλεοπτικό περιεχόμενο ή ταινία.

 

Η υπόθεση με δυο λόγια: για να ξανακερδίσει την πρώην κοπέλα του, ένα “φυτό” πουλάει από το εφηβικό του υπνοδωμάτιο έκστασι στο Internet και αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο ντίλερ της Ευρώπης.

Η σειρά βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία που έλαβε χώρα στη Γερμανία το 2015. Και ενώ μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τελευταία για τον Γιάννη Σπαλιάρα που ταξίδεψε στο Μεξικό για να συμμετάσχει στα γυρίσματα μιας σειράς του Netflix, ας δούμε τον πραγματικό αστέρα της πλατφόρμας με επίθετο που τελειώνει σε -ίδης. Ο ΝτανίλοΚαμπερίδης στο ρόλο του Λένι είναι ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Πώς να πουλήσεις ναρκωτικά online (γρήγορα)».