fbpx

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν θα δώσει στο Game of Thrones το πραγματικό τέλος!

Ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν θα δώσει στο Game of Thrones το πραγματικό τέλος!

Το «Game of Thrones» είχε πολλά παράδοξα και το μεγαλύτερο ήταν το φινάλε του: η σειρά ολοκληρώθηκε πρωτού ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ολοκληρώσει τη σειρά βιβλίων. Και δεν άρεσε σε -σχεδόν- κανέναν.

Ο Μάρτιν, για την ακρίβεια, δεν έχει ολοκληρώσει το «The Winds of Winter», το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο της σειράς, που θα απαντήσει στο ερώτημα «ποιος θα κάτσει στο σιδερένιο θρόνο του Γουέστερος». Η συγγραφή του βιβλίου καθυστέρησε κατά 8 χρόνια, με συνέπεια ο Μάρτιν να διηγηθεί προφορικά στους δημιουργούς της σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάιζ, την πλοκή του βιβλίου για να μπορέσουν να γράψουν το σενάριο του τέλους της.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Μπρους Σπρίνγκστιν μίλησε για τη σύλληψη του: «Με χειροπέδες ρίχτηκα στη φυλακή»

 

«Κάθε τρεις μέρες σχεδόν τελειώνω κι από ένα κεφάλαιο. Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι αύριο θα τελειώσω το βιβλίο και θα εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Θα είναι ένας τεράστιος τόμος κι ακόμα έχω δουλειά. Περνάω κακές μέρες που με ρίχνουν, αλλά και καλές μέρες που με εμπνέεουν. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάνω…», είπε πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ο Μάρτιν για την πρόοδο που κάνει πάνω στο βιβλίο του.

Ο συγγραφέας ομολογεί και κάτι ακόμα: το φινάλε των βιβλίων δε θα είναι ίδιο με αυτό της σειράς, που απογοήτευσε τους φαν σε όλο τον κόσμο.

«Είχα ήδη γράψει τα τέσσερα βιβλία, τα οποία έχουν τεράστιο όγκο και απαιτούν πολύχρονη δουλειά. Δεν πίστευα ποτέ ότι η σειρά θα με ξεπεράσει, αλλά αυτό έγινε. Οπότε τώρα δουλεύω το φινάλε με τα δύο τελευταία βιβλία. Οταν είναι έτοιμα, θα το μάθετε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχω ακολουθήσει μια διαφορετική κατεύθυνση».

Άλλη μία υποχρέωση του Μάρτιν είναι η ανάπτυξη του σεναρίου για το «House of the Dragon», το spinoff του GoT για την ΗΒΟ.