fbpx

Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο διάστημα! Το επιβεβαίωσε η NASA

Ο Τομ Κρουζ θα γυρίσει ταινία στο διάστημα! Το επιβεβαίωσε η NASA

Μετά το Mission Impossible, τίποτα δεν φαίνεται να ειναι αδύνατο και πραγματικά ο ουρανός είναι το όριο για τον Τομ Κρουζ, ή τουλάχιστον έτσι θέλει να αποδείξει με το επόμενό του κινηματογραφικό πρότζεκτ, το οποίο θα γυριστεί εξολοκλήρου στο διάστημα.

Σύμφωνα με το Deadline, το πρότζεκτ αυτό, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, θα γίνει σε συνεργασία με την Space X, την εταιρεία του Έλον Μασκ και την υποστήριξη της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας, της γνωστής σε όλους μας Nasa.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η επιστολή του Τομ Χανκς σε ένα παιδί που δέχεται μπούλινγκ επειδή τον λένε… Κορόνα

 

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τομ Κρουζ συζητά να γυρίσει μια ταινία στο διάστημα: Η πρώτη ήταν ιδέα του Τζέιμς Κάμερον -όπως ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει πει σε συνεντεύξεις του. Πριν από περίπου 15 χρόνια, ο σκηνοθέτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρωσία, προκειμένου να επισκεφτεί το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να γυρίσει εκεί ένα τρισδιάστατο ντοκιμαντέρ. Εφόσον, όμως, μπορούσε να φτάσει ως εκεί, σκέφτηκε η ταινία να είναι τελικά μυθοπλασία και προσέγγισε τον Τομ Κρουζ, λέγοντάς του: «Τομ, εμείς οι δυο, θα κλείσουμε δυο θέσεις στο Σογιούζ, απλώς κάποιος πρέπει να μας εκπαιδεύσει ως μηχανικούς, στο οποίο ο Τομ μου απάντησε, κανένα πρόβλημα, εγώ θα κάνω μαθήματα».

Η ταινία δεν έγινε ποτέ, αλλά επίσης ποτέ δεν είναι και αργά για τον ηθοποιό να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η ομάδα που έχει αναλάβει την παραγωγή εργάζεται πάνω στο πρότζεκτ, το οποίο εάν και εφόσον υλοποιηθεί, θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία (περιπέτεια δράσης) που θα γυριστεί στο διάστημα.

Η είδηση δεν αφορά το franchise «Mission: Impossible» και προς το παρόν και καθώς η ιστορία βρίσκεται σε στάδιο πρώιμων συζητήσεων, δεν εμπλέκεται στην παραγωγή κανένα από τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ.

H NASA, με ένα μάλλον απρόσμενο tweet, επιβεβαίωσε την είδηση. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο tweet «ο πρωταγωνιστής του Mission: Impossible θέλει να κάνει ταινία πάνω από τα σύννεφα. Στη NASA είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε με τον Τομ Κρουζ για μια ταινία στον διεθνή διαστημικό σταθμό. Είναι ανάγκη τα δημοφιλή μέσα να εμπνεύσουν τη νέα γενιά των μηχανικών και των επιστημόνων ώστε να κάνουν πραγματικοτητα τα φιλόδοξα σχέδια της NASA».

Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση της NASA στο Twitter απάντησε και ο Έλον Μασκ, ο οποίος σύμφωνα με τις πηγές εμπλέκεται στο πρότζεκτ, γράφοντας ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό.

 

 

Ο Τομ Κρουζ γυρίζει ο ίδιος τις απαιτητικές σκηνές δράσης, χωρίς κασκαντέρ, με κόστος συχνά κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς: Στο «Mission: Impossible Fallout» έσπασε τον αστράγαλο του επιχειρώντας άλμα από μία στέγη στην άλλη, ενώ δεν δίστασε να κρεμαστεί από αεροπλάνο την ώρα της απογείωσης, πέρα από τα όσα τολμηρά έκανε από τον 123ο όροφο ουρανοξύστη στο Ντουμπάι. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό είναι εξαιρετικά σχολιαστικός κατά την προετοιμασία των σκηνών δράσης.

Κατά πόσο θα καταφέρει το ίδιο και στα γυρίσματα της συγκεκριμένης, πολύ φιλόδοξης ταινίας, απομένει να φανεί.

 

ΠΗΓΗ: CNN