fbpx

Ο Luke Evans μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητα του – Μάθε τι είπε!

Ο Luke Evans μίλησε δημόσια για τη σεξουαλικότητα του – Μάθε τι είπε!

Ο Luke Evans είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Hollywood, που μπορεί να μη σχολίασε ποτέ δημόσια τη σεξουαλικότητά του, ούτε όμως την έκρυψε και ποτέ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσα πήρε ο Τζόνι Ντεπ για μια ταινία που δεν έπαιξε!

 

Με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του ως “Άνδρας της Χρονιάς” στο LGBTQ περιοδικό Attitude, ο Εvans μίλησε για πρώτη φορά για τις σκέψεις του ως ομοφυλόφιλος άνδρας.

 

 

«Η καριέρα μου είναι στο φως της δημοσιότητας και συνέχεια βγαίνουν φωτογραφίες από προσωπικές μου στιγμές. Αυτό που μου φαινόταν πάντα περίεργο είναι ότι όλοι γράφουν ως κάτι αποκλειστικό ότι είμαι gay, κάτι το οποίο δεν έκρυψα ποτέ”.

 

 

Ο 41χρονος ηθοποιός μίλησε ωστόσο και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός στο σχολείο και με την οικογένειά του, που ήταν μάρτυρες του Ιεχωβά αλλά και τον αγώνα που έδωσε για να συμβιβαστεί με τη σεξουαλικότητά του ως έφηβος:

 

 

“Στα 16 μου έφυγα από το σπίτι μου και τη θρησκεία με την οποία με μεγάλωναν οι γονείς μου. Στο σχολείο μου έκαναν bullying καθώς ήμουν ένας εύκολος στόχος», θυμάται. «Έπρεπε να βρω την ταυτότητά μου και έπρεπε να είμαι ανεξάρτητος από την οικογένειά μου, να βρω τη φωνή μου και να γίνω ένας ευτυχισμένος, gay έφηβος. Kαι τα κατάφερα! Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος γιατί έχω ζήσει μια πολύ μεγάλη ζωή για την οποία δεν ντράπηκα ποτέ”.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Evans θέλησε να δώσει μια συμβουλή σε νέους ανθρώπους που  αγωνίζονται να συμβιβαστούν με τους αληθινούς εαυτούς τους: «Μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας και μπορείτε παράλληλα να είστε κι όποιος θέλετε. Μπορείτε να έχετε οποιαδήποτε καριέρα θέλετε και τίποτα δεν πρέπει να σας σταματάει εξαιτίας της σεξουαλικότητάς σας”.