fbpx

Πάνω από 1000 μηχανές ακολούθησαν το φετινό Riding For a Cause Greece στη Φούρκα (Video)

Πάνω από 1000 μηχανές ακολούθησαν το φετινό Riding For a Cause Greece στη Φούρκα (Video)

Για τρίτη χρονιά η μεγάλη μοτοβόλτα Riding For a Cause Greece που οργανώνουν οι Greek Stunt Riders, συγκέντρωσε περισσότερες από 1000 μηχανές και φυσικά πολύ περισσότερα άτομα.

Μια διοργάνωση που είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και πλέον έγινε θεσμός. Μια διοργάνωση που γεννήθηκε και μεγαλώνει στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα των οι Greek Stunt Riders.

Αυτή τη χρονιά το Riding For a Cause Greece επέλεξε να πάει Χαλκιδική και συγκεκριμένα στη Φούρκα.

Όπως κάθε χρόνο οι μοτοσικλετιστές συγκεντρώθηκαν στο πάρκιγκ του ΙΚΕΑ και ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί, συνοδεία αστυνομίας το ταξίδι προς της Χαλκιδική.

Φέτος σε όλη τη διαδρομή δεν υπήρχε στάση στα Μουδανιά. Όλοι κινήθηκαν προς τη Φούρκα απολαμβάνοντας το νέο αυτοκινητόδρομο ειδικά μετά τη Ποτίδαια. Πολλοί μάλιστα δεν πίστευαν στα μάτια τους, θυμούμενοι τους στενούς δρόμους, την ταλαιπωρία και την επικινδυνότητα.

Με ταχύτητες που δεν ξεπερνούσαν τα 100 χλμ (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων στις ευθείες του νέου αυτοκινητόδρομου) οι μοτοσικλετιστές έφτασαν στη Φούρκα.

Στην είσοδο τους περίμενε το τζιπ και φυσικά το στάντ του “4x4offroad Service And Parts“. Το τζιπ που όπως και κάθε χρόνο προπορευόταν την μεγάλης μοτοβόλτας.

Μέσα στο μπιτς μπαρ η Yamaha Μερεμετσάκης παρουσίαζε τα νέα Tracer και φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που έδειξαν ενδιαφέρον.

Όμως στις 2.30 οι περισσότεροι άφησαν τη θάλασσα και παρακολούθησαν τον αγώνα του Mougello στο Motogp.

Φυσικά η μέρα πέρασε με μπύρες, σουβλάκια, βουτιές και πολύ κέφι ενώ οι οι Greek Stunt Riders, είχαν φροντίσει και για κλήρωση με πλούσια δώρα.

Το πάρτι έληξε αργά και φυσικά όλοι ευχήθηκαν …και του χρόνου!