fbpx

Πρωτάρης στο σεξ; Μάθε για να μην πάθεις!

Πρωτάρης στο σεξ; Μάθε για να μην πάθεις!

Πολλά αγοράκια το κάνουν από τα 16 τους… Ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, αφού είναι πολλοί οι νέοι άνδρες που το κάνουν κοντά στα 20 τους χρόνια ή ακόμα και πιο μεγάλοι. Η πρώτη φορά για τον νέο άντρα είναι κάτι περίεργο… από τη μια θέλει… από την άλλη …κολλάει!!!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί εσύ θες να απαλλαγείς από τον ιδρώτα αλλά σε εκείνες μυρίζει… σεξουαλικά!

 

Ο μύθος λέει ότι η πρώτη φορά που θα κάνεις σεξ θα πρέπει να είναι τέλεια… Αμ! Δε!!! Η πρώτη φορά μένει αξέχαστη σε έναν άνδρα, ωστόσο πολλές φορές δεν είναι τέλεια! Γι΄ αυτό μην απογοητεύεσαι δεν θα είσαι ο μοναδικός!

Διάβασε λοιπόν και …μάθε:

 

  1. Να πας με συνομήλικη σου!

Μια καλή λύση είναι να πας με μια συνομήλικη σου, αν και τα κορίτσια χειραφετούνται πιο γρήγορα από τους άνδρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε κάτι και οι δύο πρώτη φορά και να σας μείνει αξέχαστο!!!

 

  1. Ψάξε την έμπειρη αλλά όχι τη «γριά τη κότα»

Άλλη λύση είναι να πας με μια πιο μεγάλη και πιο έμπειρη… που θα δε καθοδηγήσει και θα σε …ξεζουμίσει!!! Έμπειρες σίγουρα υπάρχουν στους …οίκους ανοχής, ωστόσο δεν είναι αυτή η λύση για την πρώτη σου φορά. Είναι λίγο άχαρο να θυμάσαι την πρώτη σου φορά… στο περιβάλλον ενός οίκου ανοχής. Βέβαια περί ορέξεως… Επομένως άσε την σκέψη να πας με τη «γριά τη κότα» που μπορεί να έχει το «ζουμί» αλλά έχει μόνο αυτό!

 

  1. Ξεκόλλα από την …άβολη θέση του άντρα

Η πρώτη φορά ενός νέου άντρα είναι μια πολύ άβολη διαδικασία. Αρχικά είναι άβολη η ίδια η πράξη, η οποία επιβάλλει να είμαστε οι κουμανταδόροι του όλου παιχνιδιού, δηλαδή το πώς θα βάλουμε τι, και πού θα το βάλουμε, με πόση προσοχή θα το βάλουμε, με τι τρόπο θα το χειριστούμε έτσι ώστε να ευχαριστηθεί κυρίως η κοπέλα, με το φόβο να μη σκιστεί το προφυλακτικό και να μην πονέσουμε την κοπέλα. Ξεκόλλα και άσε την να κάνει τη …δουλειά ή αν δεν ξέρει και πολλά πάρε πρωτοβουλία. Μη κολλάς το πολύ πολύ να ξεσπάσετε στα γέλια!

 

  1. Ξέχνα ότι τσόντα έχεις δει!

Οι τσόντες που έχεις δει κατά κόρων στο internet… ξέχνα τις! Μάλλον θα σε φορτώσουν περισσότερο από το να σε απαλλάξουν από το άγχος!

 

  1. Μην έχεις άγχος

Η πρώτη φορά έχει μεγάλο άγχος, αλλά είναι αστείο το σεξ την πρώτη φορά. Έχει πλάκα. Έχει γέλιο. Είναι όμορφο, είναι ένα φυσικό επακόλουθο, κάτι που πρέπει να γίνει και όταν γίνει, για να περάσω κι ένα κοινωνικό μήνυμα ο άτιμος, κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε.

 

  1. Μην σχεδιάζεις πριν πράξης!!!

Έχει άγχος και στρες και προετοιμασία και ψάξιμο για το σωστό το εσώρουχο, και πρόβες μπροστά στον καθρέφτη για τα λόγια που θα πεις για να μην φανείς μπήχτης και σαλιάρης.Να είσαι βέβαιος ότι όλα αυτά που έχεις σχεδιάσει, πάνω στο σεξ δε θα κάνεις ούτε τα μισά. Λίγο το άγχος, λίγο η απειρία, λίγο το ότι είχες προγραμματίσει να κάνεις τη στάση αεροπλανάκι λες και είσαι πρωταγωνιστής σε τσόντα, να είσαι βέβαιος ότι θα τα ξεχάσεις όλα και θα κάνεις το… κλασσικό! Σκέψου ότι το σεξ είναι απόλαυση κι ας κάνεις μονάχα τα βασικά. Άλλωστε, πρωτάρηςείσαι!

 

  1. Βάζε προφυλακτικό για να μην «κλαίς» μετά!

Μέχρι να γίνεις …μάστορας του σέξ μάθε να βάζεις σωστά το προφυλακτικό. Μάθε να βγάζεις σωστά το σουτιέν σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα και να ανάβεις τον παρτενέρ σας με μια απλή ματιά. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, αρκεί να το θέλουν και οι δύο!