fbpx

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη ταινία Μποντ

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η επόμενη ταινία Μποντ

Ο κορωνοϊός κατάφερε να νικήσει -προς ώρας- τον Τζέιμς Μποντ, αναβάλοντας την πρεμιέρα της 25ης ταινίας του. Η MGM έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία, καθώς οι φανατικοί του 007 θα πρέπει να περιμένουν ως το Νοέμβριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες τον Τζον Τραβόλτα όταν ήταν ντροπαλός έφηβος!

 

Η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ, που έχει τον τίτλο «No Time To Die» ήταν από τις πρώτες που χτυπήθηκαν από την πανδημία του κορονωϊού με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Απριλίου να μεταφέρεται για το Νοέμβριο του 2020.

 

 

Η MGM θέλοντας να κρατήσει ζεστούς έως τότε του φαν του μυστικού πράκτορα, έδωσε στη δημοσιότητα μερικά νέα στιγμιότυπα από τις σκηνές της 25ης ταινίας Μποντ και πέμπτης και τελευταίας για τον Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος κρεμάει πλέον το σμόκιν του θρυλικού 007.

 

 

Μεταξύ των φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν, οι φαν του Τζέιμς Μποντ αλλά και των τεσσάρων τρόχων θα αναγνωρίσουν σίγουρα την θρυλική Aston Martin V8 Vintage που οδηγούσε ο Τίμοθι Ντάλτον στο «The Living Daylights» (Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη) του 1987.

Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου, ενώ η αμερικανική του πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Νοεμβρίου.