fbpx

Ράι Χριστοφόρου: Ο Κύπριος επιχειρηματίας που γνώριζε τη γυμναστική στα 40 του χρόνια!

Ράι Χριστοφόρου: Ο Κύπριος επιχειρηματίας που γνώριζε τη γυμναστική στα 40 του χρόνια!

Είναι σήμερα 45 χρόνων και το σώμα του θα το ζήλευε ο κάθε 20χρονος. Ο Ράι Χριστοφόρου, Κύπριος επιχειρηματίας, μέχρι τα 40 του, άκουγε γυμναστική και έτρεχε μακριά, όμως σε αυτή τη κρίσιμη για τον άντρα ηλικία αποφάσισε να μπει στο γυμναστήριο.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτές είναι οι 5 χειρότερες συμβουλές που σου δίνουν για την προπόνηση

 

«Τα τελευταία χρόνια η γυμναστή έχει γίνει τρόπος ζωής» λέει ο ίδιος « νομίζω βλέποντας το αποτέλεσμα γίνομε περισσότερο addicted.   Άρχισα να το γυμναστήριο στα 40 πρίν τα 40 δεν ήθελα να ακούσω την λέξη γυμναστική τώρα δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή. Κάνω περισσότερο TRX και κυκλική για περισσότερη γράμμωση 3- 4 φορες τη βδομάδα.   Φυσικά αυτό το χρωστάω και στον γυμναστή μου τον Πάνο ο οποίος έχει καταφέρει στα 45 μου χρόνια να μου φτιάξει το τέλειο σώμα.  Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με σωστή διατροφή και σκληρή δουλειά από εμένα  από εμένα. Δεν μπορώ να πω ότι στερούμε από φαγητό κλπ.  Τρώγοντας σωστά και υγιεινά τα πάντα γίνονται.

Μία αλλαγή που δεν πέρασε απαρατήρητη από το στενό του περιβάλλον, φίλους και γνωστούς: «Αν κρίνω από τα κομπλιμέντα που περνώ…. άσε …. συνομήλικοι μου δεν το πιστεύουν και οι πιο μικροί με θαυμάζουν… αυτό που με χαλάει λίγο είναι όταν μου λένε ” όταν μεγαλώσω Θέλω να γίνω σαν εσένα» λέει ο Ράι και γελάει ικανοποιημένος.

Ο Ράι Χριστοφόρου είναι γεννημένος στη Λεμεσό το 1973. Όπως λέει ο ίδιος πέρασε ανέμελα παιδικά χρόνια χωρίς Internet – Facebook – Instagram και όλα τα σινάφι: «Είμααιαπό τούς τυχερούς μπορώ να πω που πρόλαβα και έζησα σαν κανονικός άνθρωπος» λέει ο ίδιος.

Μετά Τη θητεία του  στρατού για δύο χρόνια ακολούθησαν σπουδές στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια στο Λονδίνο για μεταπτυχιακό.

«Επιστρέφοντας Κύπρο ασχολήθηκα με τα οικονομικά τις οικογενειακής επιχείρησης μέχρι και σήμερα.  Είμαιλάτρης της μόδας και των καλών τεχνών και μου αρέσει να γεμίζω τον ελεύθερο μου χρόνο με πράγματα που με ευχαριστούν» εξηγεί.

Αλήθεια πόσο μετράει η εμφάνιση στη καθημερινότητα και στις επαγγελματικές ασχολίες;

«Η εμφάνιση δυστυχώς μέτρα παντού στις μέρες μας σε συνδυασμό με την προσωπικότητα και ευγένεια του κάθε ανθρώπου όχι μόνο στα επαγγελματικά αλλά και στην καθημερινότητα στα προσωπικά και κοινωνικά» λέει ο Ράι.

Όπως και κάθε άνθρωπος, έτσι και ο Ράι έχει τα χόμπι του αλλά και τις …παραξενιές του, όπως ο ίδιος ομολογεί: «Συνήθιζα να ταξιδεύω πάρα πολύ ταξίδευα κάθε μήνα κάποιες φορές ίσος και 3-4 Ταξίδια τον μήνα.   Τελευταία καιρό προτιμώ την καθημερινότητα μου ίσος είναι μια φάση που θα περάσει.  Με αγχώνει λίγο το παρκάρισμα Θέλω να έχω μαζί μου τα πάντα που ίσος χρειαστώ.  Άσε που δεν μου αρέσει να φοράω καινούρια ρούχα πριν πλυθούν».

Φοβάσαι; Ήταν η τελευταία ερώτηση και η απάντηση αποστομωτική: Φόβος; Τι είναι αυτό; Εμείς οι Κύπριοι και Έλληνες είμαστε πιο θερμόαιμοι νομίζω πιο έξω καρδιά που λέμε.  Έχουμε την οικογένεια πάνω από όλα και την υπερηφάνεια μάς.