fbpx

Ροζ σκάνδαλο στη Νορβηγία! 4 κυρίες… πήραν 12 ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο!

Ροζ σκάνδαλο στη Νορβηγία! 4 κυρίες… πήραν 12 ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο!

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ένα δείπνο ποδοσφαιριστών νορβηγικής ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν σε ερωτικό σκάνδαλο… μέσα στο γήπεδό τους.

Η εφημερίδα Bergens Tidende αναφέρει πως υπήρξε σεξουαλική επαφή μεταξύ αρκετών από των ποδοσφαιριστών της Μπραν με γυναίκες καλεσμένες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ένας άντρας θυμάται: Όταν εκείνη με τιμώρησε σκληρά για την απιστία!

 

Ειδικότερα, μια ομάδα δώδεκα παικτών ξεκίνησε πορεία για το Στάδιο της Μπραν και μαζί τους ήταν τέσσερις γυναίκες καλεσμένες περίπου 20 ετών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι παίκτες συμφώνησαν να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά στο στάδιο υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης. Οι δώδεκα ποδοσφαιριστές και οι τέσσερις γυναίκες έφτασαν στην αρένα μεταξύ 00:30 και 01:00 και έμειναν μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας πως σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό και ότι οι σκανδαλώδεις σκηνές που έγιναν στο στάδιο θα έχουν συνέπειες. «Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες για τους δώδεκα παίκτες που συμμετέχουν. Σε ποιες συνέπειες δεν έχουμε φτάσει και θα είναι θέμα προσωπικού που θα αναλάβουμε εσωτερικά».