fbpx

Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα από το ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood»

Σε δημοπρασία τα αυτοκίνητα από το ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood»

Τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν οι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στην ταινία «Once Upon a Time… in Hollywood» θα πωληθούν σε δημοπρασία μαζί με άλλα αναμνηστικά από κινηματογραφικά πλατό του Χόλιγουντ.

Η δημοπρασία θα διοργανωθεί από την Prop Store, εταιρεία που συγκεντρώνει κινηματογραφικά κοστούμια και σκηνικά με έδρα το Λονδίνο και το Λος Άντζελες.

Ο Κλιφ Ρουθ, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο οδηγεί ένα μπλε Volkswagen Karmann Ghia, το οποίο εκτιμάται ότι θα πουληθεί έναντι 20.000 – 30.000 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θάντι Νιούτον: Είναι εφιαλτικό να δουλεύεις με τον Τομ Κρουζ!

 

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εμφανίζεται στην ταινία ως Ρικ Ντάλτον και το αυτοκίνητό του που οδηγεί σοφέρ είναι μία κίτρινη Cadillac Coupe de Ville, η οποία αναμένεται να πουληθεί 45.000 έως 55.000 ευρώ.

Στην ίδια δημοπρασία θα πουληθεί ένα κράνος που φορούσε ο Τομ Κρουζ στο Top Gun σε τιμή 50.000-70.000 δολάρια και τα γάντια του μποξ που χρησιμοποίησε ο Σιλβέστερ Σταλόνε στο Rocky στην τιμή των 12.000 – 16.000 δολαρίων.

Ένα μοντέλο μήκους 3.352 μέτρων του διαστημόπλοιου Nostromo από την ταινία Alien είναι το πιο ακριβό αντικείμενο της δημοπρασίας, καθώς η τιμή του εκτιμάται στα 300.000 έως 500.000 δολάρια, σύμφωνα με το Variety.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 26-27 Αυγούστου.

To «Once Upon A Time In Hollywood» καταπιάνεται με το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Άντζελες: το καλοκαίρι που η «οικογένεια» του Τσαρλς Μάνσον δολοφόνησε άγρια πέντε ανθρώπους, ανάμεσά τους την έγκυο Σάρον Τέιτ, πανέμορφη νέα ηθοποιό και σύζυγο του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Η ταινία «κοιτάει», πάντα με το ιδιαίτερο βλέμμα του Ταραντίνο, τους μηχανισμούς του Χόλιγουντ, καθώς παρακολουθεί έναν πρώην διάσημο τηλεοπτικό ηθοποιό – και τον μόνιμο αντικαταστάτη του – που προσπαθεί να κάνει ένα πετυχημένο βήμα στο σινεμά.

Είναι η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Και φέρνει μαζί το Μπραντ Πιτ, το Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον Αλ Πατσίνο και τη Μάργκο Ρόμπι, αλλά και πολλούς από τους «μόνιμους» στον κόσμο του πάντα απρόβλεπτου σκηνοθέτη, από τον Τιμ Ροθ, ως τον Κερτ Ράσελ.

 

 

ΠΗΓΗ: CNN