fbpx

Στάθης και Αγγελίνα: Η απίθανη ιστορία του hot ζευγαριού της showbiz και ο μπέμπης που έρχεται

Στάθης και Αγγελίνα: Η απίθανη ιστορία του hot ζευγαριού της showbiz και ο μπέμπης που έρχεται

Η ιστορία του Στάθη Κίου και της Αγγελίνας Ευαγγελάτου είναι από αυτές που τις λες απίθανες!

Ο Στάθης γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής και η Αγγελίνα στις δημόσιες σχέσεις… Θα έλεγε κανείς ότι έτσι γνωρίστηκαν, μέσα από τη δουλειά δηλαδή, όμως δεν είναι έτσι!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δημήτρης Μπάσης: Έτσι έχασα, μόνος μου, 15 κιλά!

 

Βλέποντας τους σωματικά (και οι δύο είναι fitness με σώματα μοντέλων) θα έλεγε κανείς ότι γνωρίστηκαν σε κάποιο γυμναστήριο, όμως δεν είναι έτσι!

 

 

Όλα άρχισαν πριν από έξι χρόνια και  …βάλε, όπως τουλάχιστον εκμυστηρεύτηκε το ζευγάρι στο Activeman.gr. Μια γνωριμία που άρχισε μέσω Facebookκαι κατέληξε σε έναν γάμο και σε έναν μπέμπη που έρχεται σύντομα.

 

 

«Γνωριστήκαμε μέσω Facebook, όμως ανακαλύψαμε ότι οι γονείς μας γνωρίζονται και ότι είμαστε και γείτονες αλλά δεν έτυχε να ειδωθούμε ποτέ στη γειτονιά» εξηγεί το ζευγάρι.

 

 

Πριν από λίγο καιρό έκαναν πολιτικό γάμο και όπως λένε σχεδιάζουν τον χρόνο και τον θρησκευτικό, αφού πρώτα γεννήσει η Αγγελίνα τον  μπέμπη τους όπως λέει ο Στάθης.

 

 

Και οι δύο είναι τρελαμένοι με την προοπτικού του ΚίουJuniorκαι τον περιμένουν πως και πως.

 

Η Αγγελίνα συνεχίζει να υποστηρίζει τον Στάθη στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, όσο μπορεί φυσικά, ενώ εκείνος έχει χαλαρώσει με τις liveεμφανίσεις και χωμένος στο στούντιο ετοιμάζει τη νέα του δουλειά.