fbpx

Στα δικαστήρια και πάλι Πιτ – Τζολί!

Στα δικαστήρια και πάλι Πιτ – Τζολί!

Στα δικαστήρια θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά σήμερα ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, με τον διάσημο ηθοποιό να προσπαθεί να επιτύχει την από κοινού επιμέλεια των παιδιών τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: O Τομ Κρουζ αν και 58 χρονών κάνει ο ίδιος τα επικίνδυνα γυρίσματα του Mission Impossible

 

«Ο Μπραντ Πιτ ζητά την επιμέλεια κατά 50/50», αναφέρει δημοσίευμα του ET Online. «Η Αντζελίνα θέλει να είναι δίκαιη αναφορικά με την επιμέλεια. Ακολουθεί συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες με τα παιδιά. Ο Μπραντ έχει μεγάλες ελπίδες να καταφέρει να το πετύχει».

Ο 56χρονος Μπραντ Πιτ και η 45χρονη Αντζελίνα Τζολί ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016, αλλά τέσσερα χρόνια βρίσκονται ακόμα σε διαμάχη αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

«Ο Μπραντ, ως επί το πλείστον, σέβεται την γονική μέριμνα της Αντζελίνα», συνεχίζει το δημοσίευμα. «Ενώ δεν συμφωνεί με τα πάντα, ξέρει ότι αγαπά τα παιδιά και θέλει το καλύτερο γι’ αυτά. Γνωρίζει επίσης ότι απαιτείται η αγάπη και η παρουσία του».

Η επιλογή της δικαστικής οδού ήταν η τελευταία λύση για τον ηθοποιό. Το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός «έχει κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει το δικαστήριο», αλλά πιστεύει ότι έχει «μείνει χωρίς επιλογή» προκειμένου να βλέπει τα παιδιά του πιο συχνά.

 

ΠΗΓΗ: CNN