Στα «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι» παραδοσιακά ή στο σπίτι με ντιλίβερι!
0 comments
Μπορεί ο μπακαλιάρος να τρώγεται παραδοσιακά την 25η Μαρτίου, όμως στη Θεσσαλονίκη τον προτιμούν και το τριήμερο του Αγίου Δημητρίου φυσικά που αλλού στα ιστορικά «Μπακαλιαράκια στο Λιμάνι».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά που δεν ξέρεις για το αγαπημένο σου ουίσκι είναι ενδιαφέροντα!
Εκεί μπορείς να απολαύσεις τον παραδοσιακό μπακαλιάρο με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας για τον κορωνοϊό στο ιστορικό μαγαζί στο λιμάνι ή να τον παραγγείλεις ντιλίβερι και να τον απολαύσεις σπίτι σου μαζί και με άλλες ψαρολιχουδιές αν θέλεις!
Το φιλέτο μπακαλιάρου μαζί με χειροποίητη σκορδαλιά, φρεσκοκομμένες πατάτες ροδέλες, μία καυτερή πιπεριά και ρετσίνα είναι το κλασσικό παραδοσιακό μενού που θα σου χαρίσει μία αξέχαστη γευστική εμπειρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τα Grammy στη σκιά του Κόμπι Μπράιαντ και θρίαμβο της Μπίλι Αιλις
Μάθε τι είναι αυτό που έκανε διάσημη τη Kara Del Toro
Αυτό είναι το βαρύ μυστικό που «θάβουν» στη ψυχή τους παντοτινά αρκετοί άντρες
Σάουνα VS Χαμάμ: Μάθε ποιο είναι το καλύτερο!
Mια καθημερινή μέρα σε παραλία του Ρίο…
Μάθε τι πρέπει να προσέξεις την άνοιξη για να είσαι στιλάτος