fbpx

Στο μυθικό Μπουτάν το ποιο luxury ξενοδοχείο το διεθνές τζετ σετ

Στο μυθικό Μπουτάν το ποιο luxury ξενοδοχείο το διεθνές τζετ σετ

Το Βασίλειο του Μπουτάν είναι μια χώρα μυθική για μας τους Δυτικούς, με θρύλους και λαϊκές διηγήσεις να απαρτίζουν ένα κράμα μυστικισμού που περιμένει να το ανακαλύψουμε.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή η σουίτα που κοστίζει 22.000 ευρώ τη βραδιά

 

Γι’ αυτό και το Six Senses Bumthang, που θα ανοίξει τις πύλες του στο δεύτερο μισό του 2020, είναι η πλέον αναμενόμενη ξενοδοχειακή άφιξη της νέας χρονιάς.

 

 

Το απομονωμένο resort μέσα στην παρθένα φύση προσφέρει ευρύχωρες σουίτες με έμφαση στη χαλάρωση και τον διαλογισμό. Αλλά και στην τοπική κουλτούρα και φιλοξενία.

 

 

Πάντα σε παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ της περιοχής, το ξενοδοχείο μπλέκει τις σύγχρονες δυτικές ανέσεις με το τοπικό στοιχείο της Ανατολής, από τα έπιπλα από φυσικό ξύλο μέχρι και τα χαλιά των Ιμαλαΐων.

 

 

Όλα τα κτίσματα είναι χτισμένα με μια φιλοσοφία ευεξίας, προσφέροντας χώρους ηλιοθεραπείας και διαλογισμού, ολιστικές θεραπείες, ακόμα και μαθήματα αστρολογίας.

 

 

Αλλά και βόλτες στην αδάμαστη φύση που ανοίγεται ολόγυρα, στην κεντρική περιοχή του Μπουτάν, μακριά από όλα και από όλους.

 

 

Όπως το λέει χαρακτηριστικά και το ίδιο, θα είναι «ένα δάσος μέσα στο δάσος», μια ζεστή ξενοδοχειακή εμπειρία που έχει να κομίσει όσα σημαίνει αυτή η γωνιά του κόσμου για τον luxury τουρισμό…