fbpx

Στο Brno η …ψυχράδα Dovi και Lorenzo «πάγωσε» τα πάντα και είναι στο …επίκεντρο!

Στο Brno η …ψυχράδα Dovi και Lorenzo «πάγωσε» τα πάντα και είναι στο …επίκεντρο!

Όλα τάχε η Ducati αυτό της έλειπε: Να μαλώνουν οι δύο εργοστασιακοί της οδηγοί, με ανταλλαγή εμπρηστικών δηλώσεων παραμονή του αγώνα του Brno!

Φαινομενικά οι Dovi και Lorenzo είναι μια χαρά, όμως η ψυχράδα μεταξύ τους έχει «παγώσει» τα πάντα στο τσέχικο gp.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ζηλεύεις ή φτιάχνεσαι όταν η καλή σου είναι πολύ αποκαλυπτική;

 

Όλα άρχισαν από μια δήλωση του Dovi στην μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας, τη Marka, όπου έλεγε ότι: «Ο Jorge κέρδισε δύο αγώνες. Το να κερδίσεις κανα… δυό αγώνες δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει εδώ και ενάμισι χρόνο. Αυτοί που θέλουν να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά απ’ ότι είναι, μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν, κανένα πρόβλημα. Όμως δεν υπέγραψαν τον Lorenzo για να κερδίσει 2 αγώνες”.

Τη δήλωση αυτή την πληροφορήθηκε φυσικά ο Lorenzo και δεν την άφησε να πέσει στο κενό απαντώντας ιδιαίτερα καυστικά και επιθετικά για τον Ιταλό: «Θα είμαι ειλικρινής. Πανηγύρισα τις νίκες του πέρσι ενώ εγώ περνούσα δύσκολες καταστάσεις, βρέθηκα κάτω από το βάθρο και τον χειροκροτούσα κάθε φορά. Έπειτα όταν έκανα καλούς χρόνους στις δοκιμές, αντί να χαρεί άρχισε να κάνει δημόσια δηλώσεις του στύλ  ΄ναί μέν αλλά΄. Θα έλεγα στον Dovi να με αφήσει να ακολουθήσω τον δρόμο μου και αυτός να αφοσιωθεί στον δικό του. Όλα θα πάνε καλύτερα. Γιατί όταν νευριάζει ο Lorenzo, συνήθως τα πράγματα είναι χειρότερα» είπε ο Ισπανός.

Πάντως όπως και να έχει το βάθρο στο Brno φαίνεται ότι αποτελεί δύσκολο εγχείρημα για τις μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής Ducati τα τελευταία χρόνια. Τόσο ο Dovi, όσο και ο Lorenzo, δεν ήταν στο βάθρο των νικητών στους δυο τελευταίους Αγώνες σε Ολλανδία και Γερμανία.

Επομένως ο πρώτος στόχος τους για το Τσέχικο GP είναι η παρουσία τους σε μια εκ των τριών πρώτων θέσεων. Κοιτάζοντας κανείς τα πρόσφατα αποτελέσματα των κόκκινων στο Brno, αυτό δεν θα είναι εύκολο.

Κι όμως, στην αρχή της τετράχρονης εποχής του MotoGP, η Ducati είχε χτίσει μια αρκετά δυνατή παράδοση στην Τσεχία.

Από το 2003 μέχρι και το 2010, είχε δυο νίκες στο Brno και έξι βάθρα στο σύνολο. Το τελευταίο της βάθρο ήταν το 2010 με τον Casey Stoner.