fbpx

Σ. Κουκλινάκης: O κρητικός που άφησε το μοντέλιγκ για την οικογένεια του

Σ. Κουκλινάκης: O κρητικός που άφησε το μοντέλιγκ για την οικογένεια του

Άφησε την λαμπερή ζωή του μόντελινγκ στην Αθήνα για να μείνει στη Κρήτη και την οικογένεια του! Ο λόγος για τον Στέργιο Κουκλινάκη που η αγάπη του για την πατρίδα του τον οδήγησε να απαρνηθεί μια πολλά υποσχόμενα καριέρα που ήταν πολύ πιθανόν να τον οδηγούσε στις διεθνείς πασαρέλες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανδρέας Φάλας: 20 χρόνια στο modeling και δεν του φαίνεται καθόλου!

 

Ο Στέργιος είναι ένας γνήσιος activeman ένας ωραίος και δυναμικός άντρας που γυμνάζεται και προσέχει τον εαυτό του βρίσκοντας πάντα χρόνο στο ημερήσιο πρόγραμμα της εργασίας και των άλλων υποχρεώσεων. Ευθείς και ισορροπημένος χαρακτήρας ρεαλιστής μέτρησε όπως λέει τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε να απαρνηθεί τον λαμπερό κόσμο του μόντελινγκ για τη Κρήτη!

 

 

«Δεν ξέκοψα τελείως» σπεύδει να δηλώσει ο ίδιος στο Activeman χαμογελώντας χωρίς ίχνος νοσταλγίας και εξηγεί: «Όταν λέω δεν ξέκοψα εννοώ ότι όταν και αν βγει δουλειά πηγαίνω. Απλά δεν μένω στην Αθήνα και επέλεξα να μην μπω πιο βαθιά στον χώρο του μοντελινγκ. Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε μετά από πολύ σκέψη και αφού τα μέτρησα όλα από την προσωπική ζωή μέχρι και το μέλλον αυτής της δουλειάς. Έτσι επέστρεψα στο Ηράκλειο  έπιασα δουλειά σε μια εταιρία ως οδηγός και περνάω καλά»

 

 

Όμως πως έφτασε ο Στέργιος Κουκλικάκης να βρεθεί στον χώρο του μόντελινγκ; Η ερώτηση έρχεται αυθόρμητα αφού οι περισσότεροι το επιδιώκουν: «Έγινε εντελώς τυχαία ένα καλοκαίρι την ώρα που έπαιζα ρακέτες στη παραλία. Με πλησίασε ένας φωτογράφος και με ρώτησε αν μπορεί να με φωτογραφίσει. Δεν αρνήθηκα. Μετά μου έδωσε την κάρτα του και μου πρότεινε την δουλειά. Τόσο απλά»

 

 

Και μετά τι έγινε; «Μετά μου έκανε μια φωτογράφιση και στη συνέχεια ήρθε η πρώτη δουλειά. Μετά ακολούθησε η δεύτερη με αποτέλεσμα να κάνω διάφορες φωτογραφίσεις για μεγάλους σχεδιαστές ακόμα και να φτάσω να παίξω ένα μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Μάνα εξ ουρανού»

 

 

«Τότε διαπίστωσα πως δεν με τρέλαινε η δουλειά του μοντέλου. Βασικά μου έλειπε η Κρήτη το σπίτι μου γενικά η απλή ζωή μου. Επέστρεψα έπιασα δουλειά και τώρα φροντίζω μόνο να δουλεύω να γυμνάζομαι και να περνάω καλά και όταν έρθει δουλειά πηγαίνω.

 

 

Ο Στέργιος Κουκλινάκης είναι πρώην πρωταθλητής στο πρωτάθλημα Moto Cross του 2003 ένα άθλημα που άφησε πριν από λίγο καιρό. «Το μότο κρος είναι απαιτητικό άθλημα δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζουν μερικοί δηλαδή ότι απλά καβαλάς μια μηχανή» εξηγεί ο ίδιος.