fbpx

Ταραντίνο και Θέρμαν επιστρέφουν με το Kill Bill Vol.3

Ταραντίνο και Θέρμαν επιστρέφουν με το Kill Bill Vol.3

Την ώρα που το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ», προβάλλει ως φαβορί για τα Όσκαρ, ο Κουέντιν Ταραντίνο συναντά την Ούμα Θέρμαν και αρχίζει να κάνει σχέδια για την επόμενη ταινία του: Το Kill BillVol.3!

Πριν ακόμη καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από την ταινία του «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» ο Κουέντιν Ταραντίνο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τρίτη ταινία Kill Bill.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Στη νέα ταινία του Σκορσέζε μαζί οι Ντι Κάπριο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

 

Ο Ταραντίνο έλαβε ήδη, πριν από λίγες ημέρες, δύο υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Σεναρίου για την ταινία, με πρωταγωνιστές το Μπραντ Πιτ και το Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όμως, έκανε μια αποκάλυψη για τα μελλοντικά του σχέδια.

Όπως είπε ο σκηνοθέτης είναι στα σχέδια του ένα τρίτο και τελευταίο μέρος που θα ολοκληρώνει την ιστορία της «Νύφης» που εκδικείται όσους της έκαναν κακό.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει για αυτό και με την ίδια τη «Νύφη», δηλαδή την Ούμα Θέρμαν η οποία πρωταγωνίστησε στα δύο πρώτα φιλμ.

 

Το δείπνο με την Ούμα Θέρμαν

«Έφαγα χτες το βράδυ με την Ούμα Θέρμαν. Ήμασταν σε ένα πραγματικά καταπληκτικό γιαπωνέζικο εστιατόριο. Έχω μια ιδέα για το τι θα έκανα με το KillBillVol. 3. Το ζήτημα άλλωστε ήταν να μου έρθει η ιδέα. Τι συνέβη στη “Νύφη” από τότε; Και τι θέλω να κάνω;», είπε ο Ταραντίνο στην εκπομπή του Άντι Κοέν.

 

 

Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε ότι μπορεί να ήθελε πολύ οι ταινίες KillBill να γίνουν τριλογία, όμως δεν θα το έκανε ποτέ χωρίς μια ιδέα που να υποστηρίζει μια τρίτη ταινία.

«Η Νύφη πάλεψε για καιρό και σκληρά. Έχω μια ιδέα τώρα, που θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρουσα», συνέχισε.

 

Η τελευταία του ταινία;

Σε κάθε περίπτωση, ο Ταραντίνο ξεκαθάρισε ότι όποια απόφαση και να πάρει δεν αφορά το άμεσο μέλλον.

 

 

«Δεν αναμένεται να προχωρήσω στο οτιδήποτε για λίγο. Μια ταινία θα ερχόταν σε τουλάχιστον 3 χρόνια από τώρα. Είναι αναμφισβήτητα στα πλάνα μου», είπε ο σκηνοθέτης, ο οποίος έχει δηλώσει ότι η επόμενη, δέκατη κατά σειρά, ταινία του θα είναι και η τελευταία που σκηνοθετεί.

Άλλωστε, το δήλωσε και στη ραδιοφωνική του συνέντευξη όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε. Στην ερώτηση αν θα σχεδίαζε κάποια άλλη ταινία, εκτός από τις σκέψεις για το KillBillVol. 3, απάντησε απερίφραστα «όχι»!

Βέβαια, Ταραντίνο είναι αυτός, ό,τι θέλει θα κάνει.

 

ΠΗΓΗ: CNN