fbpx

Τα εσώρουχα που επιλέγεις μαρτυρούν τον χαρακτήρα σου!

Τα εσώρουχα που επιλέγεις μαρτυρούν τον χαρακτήρα σου!

Επειδή ένας active άνδρας ειδικά αν είναι εργένης δεν ξέρει ποτέ σε ποια κρεβατοκάμαρα θα βρεθεί θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι στο γδύσιμο εκείνη μπορεί να μην προσέξει το εσώρουχο στο ντύσιμο όμως θα το δει σίγουρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί θέλει μαγκιά να φοράς λευκά εσώρουχα!

 

Τα εσώρουχα μπορεί αν είναι καθαρά προσωπική επιλογή λόγω άνεσης κυρίως, αλλά στα γυναικεία μάτια σημαίνουν πολλά περισσότερα απ΄όσα μπορεί να νομίζει κάποιος. Τα εσώρουχα είναι κάτι σαν τα κοσμήματα εντυπωσιάσουν μια γυναίκα και δείχνουν μάλιστα και ένα σημείο του χαρακτήρα και των συνηθειών του άνδρα.

Δεν είναι ανάγκη να είναι επώνυμης φίρμας. Αυτό είναι το τελευταίο που θα εντυπωσιάσει μια γυναίκα. Είναι το στιλ όπως για παράδειγμα αν δει ένα καρτούν σε ένα πολύχρωμο σλιπάκι που θυμίζει περισσότερο 12χρονο παρά ώριμο άντρα!

Τα εσώρουχα λοιπόν χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες που δείχνουν ένα κομμάτι του χαρακτήρα και των συνηθειών του άνδρα αφού η κάθε ηλικία έχει τα δικά της εσώρουχα!

 

  • Εσώρουχα με …εικόνες:

Δείχνουν ότι αν και 25 χρονών μαντράχαλος είστε ακόμα το παιδί της μαμάς. Αυτά του είδους τα εσώρουχα με σούπερ ήρωες άγρια ζώα στρατιωτικό καμουφλάζ μοτοσικλέτες ή σχέδια πυραύλων αγοράζονται συνήθως από τις μαμάδες στα αγοράκια τους.

 

 

  • Τα επώνυμα εσώρουχα

Τα προτιμούν κυρίως οι έφηβοι που ανακαλύπτουν τον εαυτό τους αρχίζοντας να δείχνουν μεγάλη σημασία στο …γδύσιμο! Έτσι ξεφεύγουν από τα κλασσικά εσώρουχα που τους αγοράζουν οι μανάδες τους”,” από το σούπερ μάρκετ και καταφεύγουν στις φίρμες! Βέβαια δεν είναι κακό ένας ενήλικος να φοράει επώνυμη φίρμα αλλά να μη το θεωρεί επιτακτική ανάγκη και ούτε να το «φωνάζει»!

  • Τα εσώρουχα …εντυπωσιασμού

Μερικοί έχουν την εντύπωση ότι η γυναίκα νοιάζεται πολύ για το εσώρουχο που φορούν. Αγοράζουν ένα ή δύο πανάκριβα τα προσέχουν ως κόρη οφθαλμού και τα φορούν μόνο στη σαββατιάτικη έξοδο!!!

 

 

  • Τα εσώρουχα που …φαίνονται

Μερικοί φροντίζουν να φορούν τα παντελόνια τους με τέτοιο τρόπο ώστε να διακρίνεται πάντοτε το εσώρουχο τους ασχέτως φίρμας. Είναι μια κουλτούρα προερχόμενη από συμμορίτες της Αμερικής που θέλοντας να το παίξουν ανέμελοι και τεμπέληδες δε φορούν ζώνη και αφήνουν τα παντελόνια να φτάνουν στο γόνατο  ο πραγματικός λόγος έχει σχέση με την αστυνομία που έκανε συλλήψεις κατάσχοντας τις ζώνες! Τα φορούν συνήθως τυπάκια προς το τέλος της εφηβείας τους που θέλουν κάτι να πουν αλλά δεν ξέρουν τι είναι αυτό…

 

 

  • Τα αθλητικά εσώρουχα

Αυτοί που αθλούνται έχουν συνήθως στις προτιμήσεις τους άνετα εσώρουχα τα οποία όμως θα τονίζουν και θα υπερτιμούν τα προσόντα τους. Καθώς τους έχουν δει και έχουν δει και οι ίδιοι άλλους άντρες στα αποδυτήρια έχουν μία τάση να υπερβάλουν λίγο σχετικά με το μέγεθος του καθενός. Η δικαιολογία που χρησιμοποιούν συνήθως έχει να κάνει με την υποστήριξη του κάτω συστήματός τους!

 

 

  • Τα ακριβά και καλά

Τα φορούν συνήθως όσοι είναι οικονομικά αυτάρκεις και σίγουροι για τον εαυτό τους. Συνήθως οι εργένηδες. Είναι άνετα βαμβακερά κομψά και sexy. Προέρχονται από συγκεκριμένα καταστήματα εσωρούχων και δεν είναι φτηνά.

  • Τα λάθος εσώρουχα που εκθέτουν

Καρότα τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία πάνω στα εσώρουχα και διάφορες άλλα ζαρζαβατικά δείχνουν απλά κακογουστιά. Ακόμα κάτι σατέν με κόκκινες καρδούλες ειδικά αφιερωμένα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επειδή μερικοί θέλουν να εντυπωσιάσουν αλλά με λάθος τρόπο.

 

 

  • Τα εσώρουχα των παντρεμένων

Είναι αυτά που αγοράζει η γυναίκα για τον σύζυγο συνήθως από το σούπερ μάρκετ που είναι και φθηνά! Υπάρχουν πακέτα των τριών σε πλαστική συσκευασία. Είναι φτηνά και πρακτικά. Ο σχεδιασμός τους είναι συντηρητικός μέχρι αηδίας. Ακόμα και βέρα να μη φοράς αν δει κανείς το σώβρακό σου θα είναι σαν να βροντοφωνάζεις ότι είσαι παντρεμένος.