fbpx

Τα μπακούρια που πάνε κι΄ έρχονται στις παραλίες… και το ρητό της γιαγιάς που είναι αληθινό!

Τα μπακούρια που πάνε κι΄ έρχονται στις παραλίες… και το ρητό της γιαγιάς που είναι αληθινό!

Μπακούρια πάνε στη παραλία… μπακουρία επιστρέφουν οι περισσότεροι! Αν και οι γυναίκες είναι μόνες οι περισσότερες οι …περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να μείνουν με τις αντροπαρέες κάτι που μειώνει πολύ τις πιθανότητες να βρούνε κάποια σχέση.

Δυστυχώς οι περισσότερες αναζητήσεις γίνονται μέσω των social media φυσικά με ελάχιστες επιτυχίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε γιατί οι γυναίκες «παίρνουν μάτι» το γυμνασμένο στήθος σου!

 

Όμως γιατί έχεις λίγες πιθανότητες να βρεις γυναίκα όταν είσαι με την παρέα σου;

Όσο πιο μεγάλη είναι η παρέα, τόσο δυσκολεύουν τα πράματα γιατί απλά ξεχνιέσαι. Πλάκα, παιχνίδια στην άμμο, κολύμπι, μπύρες και το «κυνήγι» πάει στράφι εκτός αν εκείνη σου την πέσει ή την δεις μπροστά στο οπτικό σου πεδίο.

Το να σου τη πέσει μια γυναίκα όταν είσαι με μεγάλη αντροπάρεα είναι σχετικά δύσκολο, εκτός αν εκείνη έχει μεγάλο θάρρος!!! Αν και θεωρητικά θα ήταν πιο εύκολο να ξεμοναχιάσεις μια και να μην χαλάσει η παρέα σου, τελικά δεν είναι!

Από την άλλη αν είσαι με τον κολλητό σου ή κάποιο φίλο έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάποια. Ο λόγος είναι απλός: Έχεις περισσότερο χρόνο να δεις, να …σκανάρεις και να …επιτεθείς. Από την άλλη εκείνη πιο εύκολα θα έρθει κοντά σε δύο φίλους, παρά σε μια μεγάλη αντροπαρέα. Βέβαια το πρόβλημα είναι με τον κολλητό που θα μείνει μόνος του, αλλά αφού είναι κολλητός, είναι βέβαιο ότι θα το κατανοήσει.

Όπως και να έχει αν θέλεις να πετύχεις κάτι ο καλύτερος τρόπος είναι να πας μόνος σου στη παραλία, γιατί όπως λέγανε και οι γιαγιάδες μας …μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις… πήδα!