fbpx

Τα προφητικά λόγια του Κιθ Φλιντ των Prodigy: «Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω»

Τα προφητικά λόγια του Κιθ Φλιντ των Prodigy: «Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω»

Ο Keith Flint των The Prodigy ήταν πάντα ένας εκκεντρικός χαρακτήρας, με μια «άγρια» και πολυτάραχη ζωή εκτός ορίων.

Μετά την είδηση της αυτοκτονίας του, στο «φως» ήρθε μια παλιότερη συνέντευξή του, στην οποία είχε αποκαλύψει πως όταν δεν θα μπορεί να κάνει πλέον όλα όσα έκανε, θα βάλει τέλος στη ζωή του.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θρήνος για τον Luke Perry, τον Ντίλαν στα «Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς»

 

«Δεν κάνω κράτει. Τα δίνω όλα τώρα. Πάντα το είχα αυτό ως άνθρωπος. Όταν δεν θα μπορώ πια, θα αυτοκτονήσω. Και ορκίζομαι πως αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με αυτοκτονικές τάσεις. Είναι κάτι θετικό. Όταν θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου, τότε είναι που θα με δείτε μπροστά σε ένα λεωφορείο» είχε δηλώσει σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Matt Blake.

 

 

Μεταξύ άλλων, στη συγκεκριμένη συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα άσχημα παιδικά του χρόνια στο Μπρέιντρι.

«Ο πατέρας μου ήταν ένας βίαιος μ*****ς. Όταν ήμουν παιδί είχα μοϊκάνα και θυμάμαι να με πηγαίνει με το ζόρι στον κουρέα. Όμως, επειδή υπήρχε μόνο μία “λωρίδα” μαλλιών να κοπεί, κατέληγα με κάτι σαν αφέλειες στο μπροστά μέρος του κεφαλιού μου και έμοιαζα με τον Τεν Τεν. Η ταπείνωση που βίωνα όταν πήγαινα σχολείο ήταν μία αγριότητα».

 

 

Ενώ προσθέτει «Λίγα χρόνια μετά είδα τον Liam (σ.σ. τον συνιδρυτή των The Prodigy) και τον τρόπο που συναναστρεφόταν με τον πατέρα του και σκέφτηκα μήπως δεν προσπάθησα αρκετά. Πως ίσως όλα όσα έγιναν στην παιδική μου ηλικία ήταν ένα αποτέλεσμα του χαρακτήρα μου».

 

 

Έτσι ο Keith σε μία προσπάθεια να δει «πώς είναι μια οικογένεια» επικοινώνησε με τον πατέρα του για μία τελευταία φορά:

«Άνοιξα την πόρτα και με απέρριψε για άλλη μια φορά. Οπότε του έκανα ένα τηλεφώνημα και του είπα “Δεν θα με ξαναδείς. Δεν θα μου μιλήσεις ποτέ ξανά. Κι αν σε δω, θα σε χτυπήσω».

Ο Flint βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Έσεξ της Βρετανίας το πρωί της Δευτέρας.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν ερευνούσε τον θάνατο του τραγουδιστή ως εγκληματική ενέργεια.

«Είναι αλήθεια, δεν πιστεύω αυτό που λέω αλλά ο αδελφός Κeith αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Είμαι σοκαρισμένος, θυμωμένος, μπερδεμένος και η καρδιά μου έχει ραγίσει. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου» έγραψε το συγκρότημα στην επίσημή σελίδα του στο Instagram.

 

ΠΗΓΗ: CNN