fbpx

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί για ένα ειδικό επεισόδιο

Τα «Φιλαράκια» ξανά μαζί για ένα ειδικό επεισόδιο

Η ψηφιακή πλατφόρμα ΗΒΟ Max ετοιμάζει την έκπληξη της δεκαετίας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Hollywood Reporter: Ένα ειδικό επεισόδιο στο οποίο θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά μετά το φινάλε της σειράς, όλα τα «Φιλαρακια».

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Το ριμέικ του «Μπέβερλι Χιλς» ήταν η αποτυχία της χρονιάς – Διεκόπη από το FOX

 

Η Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιτσελ), η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα), η Λίζα Κούντροου (Φοίβη), ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος), ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ), φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με τιο ΗΒΟ για ένα ακόμα επεισόδιο, του οποίου το περιεχόμενο, όμως δεν γνωρίζει κανείς. Εκτός ίσως από τους δημιουργούς του, τον Ντέιβονυ Κρέιν και τη Μάρτα Κάουφμαν, οι οποίοι ήταν και οι σεναριογράφοι της αρχικής σειράς.

 

 

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ακόμα η συμφωνία δεν έχει κλείσει, αλλά είναι «πολύ κοντά» και βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων για τις τελικές λεπτομέρειες και τα άλλα μέλη του καστ που θα συμμετάσχουν στο σόου.

Η είδηση έρχεται μετά την αποκάλυψη που έκανε η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον στην Έλεν ΝτεΤζένερις, ότι τα μέλη του καστ της σειράς «ετοιμάζουν κάτι», το οποίο όμως δεν θα είναι reboot.

Το καστ της σειράς έχει βρεθεί μαζί αρκετές φορές τον τελευταίο μήνα, ενώ έκαναν και μια κοινή εμφάνιση στο Instagram της Άνιστον.

«Και τώρα είμαστε Φιλαράκια και στο Instagram», είχε γράψει η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που κυριολεκτικά «έριξε» το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η σειρά, που αυτή την εποχή παίζεται στο Netflix, παιζόταν από το 1994 ως το 2004 στο δίκτυο NBC και παρακολουθεί τις ζωές έξι φίλων στη Νέα Υόρκη. Τα «Φιλαράκια» θα μετακομίσουν στο HBO Max, όταν βγει στον αέρα, το Μάιο του 2020.

 

ΠΗΓΗ: CNN