fbpx

Τα 8 σημεία που ασυναίσθητα προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα

Τα 8 σημεία που ασυναίσθητα προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα

Αν σε ρωτήσουν ή απλά αναρωτηθείς ποιο είναι το σημείο που προσέχεις πρώτα σε μια γυναίκα είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ξέρεις την απάντηση. Ο λόγος είναι ότι απλά είναι μια κίνηση που γίνεται αυτόματα υποσυνείδητα δηλαδή.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί οι πολλές ωραίες γυναίκες είναι απόμακρες

 

Τι προσέχει λοιπόν πρώτα ένας άντρας σε μια γυναίκα; Έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Murine σε δείγμα 1.000 αντρών δίνει τις απαντήσεις:

 

  1. Τα μάτια

Το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι… τα μάτια τους κυρίως πόσο εκφραστικά είναι.

 

  1. Το χαμόγελο

Το δεύτερο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το όμορφο χαμόγελο.

 

  1. Το στήθος

Μπορεί να σας είναι δύσκολο να το πιστέψετε αλλά σύμφωνα πάντα με τα αποτελέσματα της έρευνας το στήθος βρίσκεται στην τρίτη θέση  παρόλο που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα ήταν στο βάθρο της αντρικής… προσοχής!

 

  1. Τα μαλλιά

Οι περισσότεροι άντρες υποστηρίζουν ότι τα μακριά πλούσια μαλλιά είναι ωραία στη γυναίκα. Και μάλλον λένε αλήθεια αφού σύμφωνα με την έρευνα αποτελούν το τέταρτο πράγμα που θα προσέξουν στην πρώτη τους γνωριμία με το αντίθετο φύλο.

 

  1. Τα πόδια

Τα καλλίγραμμα πόδια είναι το πέμπτο πράγμα που θα προσέξει ένας άντρας σε μια γυναίκα  ακόμα κι αν αυτά είναι καλυμμένα π.χ. με ένα παντελόνι.

 

  1. Το βάρος

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται για τους άντρες τελικά παίζουν σημαντικό ρόλο τα… κιλά μιας γυναίκας. Γιατί βέβαια η ιδανική εικόνα ή η σχετική της προσέγγιση είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους μιας και το γούστο των περισσότερων ανθρώπων δεν απέχει ιδιαίτερα από τα κοινώς αποδεκτά χαρακτηριστικά!

 

  1. Το ύψος

Το έβδομο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το ύψος τους χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν προτιμούν τις κοντές ή τις ψηλές. Προφανώς”,” αυτό έγκειται στις προτιμήσεις του καθενός ξεχωριστά.

 

  1. Το δέρμα

Όταν μια γυναίκα έχει ωραίο δέρμα λείο χωρίς σημάδια και ουλές. Να δείχνει μεταξένιο και απαλό!