fbpx

Τελικά ήταν ο Κλούνει ο χειρότερος Μπάτμαν;

Τελικά ήταν ο Κλούνει ο χειρότερος Μπάτμαν;

O Μπάτμαν είναι σαν τον Τζέιμς Μποντ: Πιο πολλή κουβέντα από τον ίδιο τον ήρωα γίνεται για τον εκάστοτε ηθοποιό που τον ερμηνεύει. Και, όπως και στην περίπτωση του Μποντ, έχουν υπάρξει, καλοί, μέτριοι, αλλά και τραγικοί Μπάτμαν.

Τον τίτλο του πιο κακού από τους κακούς συο συγκεκριμένο ρόλο, διεκδικεί επάξια ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της εποχής μας, ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά και η ταινία του Μπάτμαν στην οποία πρωταγωνίστησε, το «Batman & Robin» του Τζόελ Σουμάχερ, δεν τα πήγε καλύτερα, καθώς είναι βέβαιο ότι ήταν από τις χειρότερες, αν όχι η χειρότερη του είδους.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Να γιατί είναι μάγκας ο Κλούνει! Μάθε γιατί χάρισε από 1 εκ. σε κάθε φίλο του!

 

Βλέποντας σήμερα την ταινία -ή έστω και το τρέιλερ- είναι σχεδόν αδύνατον να πιστέψεις ότι οι συντελεστές της είχαν σοβαρές προθέσεις όταν την γύριζαν. Όσο για τον ίδιο τον Τζορτζ Κλούνεϊ, μάλλον το έχει αποδεχθεί…

Μιλώντας στο περιοδικό GQ ο Κλούνεϊ παραδέχτηκε όχι μόνο ότι δεν ήταν αρκετά καλός στην ταινία, αλλά ότι αυτό τη χαντάκωσε και γενικότερα:

«Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε ειλικρινά για πράγματα είναι να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας και τις αδυναμίες σας σε αυτά τα πράγματα.

Όπως εγώ όταν λέω ότι το “Batman & Robin” ήταν μια κακή ταινία, πάντα εννοώ ότι “εγώ ήμουν κακός σε αυτήν”. Γιατί ήμουν ο πρωταγωνιστής.

Γιατί επίσης αυτή η προσέγγιση σού δίνει την δυνατότητα πεις “αφού μπορώ να πω πως ήμουν χάλια, μπορώ επίσης να πω ότι κανένα από τα υπόλοιπα στοιχεία δεν λειτούργησαν”, Καταλάβατε; Ατάκες όπως “ακίνητος Freeze (freeze Freeze)”», είπε ο Κλούνεϊ.