fbpx

Τελικά είναι ο Πίτ πειστικός «αστροναύτης» από τον Κλούνει;

Τελικά είναι ο Πίτ πειστικός «αστροναύτης» από τον Κλούνει;

Αφού υποδύθηκε τον αστροναύτη στη νέα του ταινία, το Ad Astra, ο Μπραντ Πιτ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με έναν πραγματικό και όχι κινηματογραφικό αστροναύτη, ο οποίος βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο μεγάλος Γολγοθάς του Μπραντ Πιτ και οι «δαίμονες» που αντιμετωπίζει!

 

Ο Πιτ πήγε στην έδρα της NASA, από όπου συνομίλησε με τον Αμερικανό αστροναύτη Νικ Χέιγκ για 20 λεπτά. Ολο αυτό έγινε στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας «Ad Astra», στην οποία ο Πιτ υποδύεται έναν αστροναύτη που συμμετέχει σε επικίνδυνη αποστολή, στα όρια του ηλιακού συστήματος.

 

 

Oι δύο φίλοι έχουν παίξει το ρόλο του αστροναύτη, ο μεν Πιτ στο Ad Astra (επάνω), ο δε Κλούνεϊ στο Gravity. (@IMDB)

Ο Μπραντ Πιτ ζήτησε από τον Χέιγκ να του πει ποιος είναι καλύτερος στον ρόλο του αστροναύτη, ο ίδιος ή ο φίλος του, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, που είχε επίσης βρεθεί στο κινηματογραφικό διάστημα, παίζοντας στην ταινία «Gravity». «Με βάση τις γνώσεις σου, ποιος ήταν πιο πειστικός, ο Κλούνεϊ ή ο Πιτ;», ρώτησε τον αστροναύτη, ο οποίος γέλασε και του είπε: «Εσύ ήσουν, απολύτως!».

Ο Πιτ συζήτησε με τον αστροναύτη και για τις επιπτώσεις που έχει η ζωή σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. «Η σκλήρυνση του δέρματος στα πόδια μου γρήγορα εξαφανίστηκε καθώς δεν περπατούσα πλέον στα πέλματά μου. Όμως, απέκτησα κάλους στο πάνω μέρος των ποδιών μου, στο μεγάλο δάκτυλο, καθώς συνεχώς προσπαθώ να γαντζωθώ χρησιμοποιώντας το μεγάλο μου δάκτυλο», είπε ο Χέιγκ. «Είναι απίστευτο!», ήταν η αντίδραση του Πιτ.

 

ΠΗΓΗ: CNN