fbpx

Τελικά η Ιταλία έχει παράδοση στις πορνοστάρ πολιτικούς

Τελικά η Ιταλία έχει παράδοση στις πορνοστάρ πολιτικούς

Μετά την Tsitsiolina η Filomena Mastromarino με τη μοναδική διαφορά, ότι η Τσιτιολίνα πριν από τρεις δεκαετίες ήταν ήδη πορνοστάρ και μάλιστα διάσημη, ενώ η καημένη η Filomena, το επέλεξε μετά την πολιτική!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η σέξι βιετναμέζα που καταζητείται επειδή …σκανδάλισε το φεστιβάλ των Καννών!

 

Η Filomena Mastromarino το 2016 ανακοίνωσε την αλλαγή της καριέρας της που ξάφνιασε τον Matteo Renzi και ενθουσίασε τον Rocco Siffredi, ο οποίος την είδε όχι μόνο να ποζάρει αλλά και να παίζει δίπλα του.

 

 

Η 30χρονη πολιτικός Filomena Mastromarino αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ακολουθήσει τον δρόμο της Tsitsiolina η οποία το 1986 είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη δίνοντας συνέντευξη στον τότε νεαρό δημοσιογράφο Κώστα Μπούρη.

 

 

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή της στον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας, εκείνη αποκτά ψευδώνυμο και γίνεται η Malena Nazionale. Η… μεταπήδηση από τα κοινά στο κοινό (εξηγούμαστε: στον ερωτικό κινηματογράφο) δεν ήταν κάτι που η πολιτική σκηνή δέχτηκε αλλά για εκείνη… μέτρησε πως o superstar Rocco δήλωσε πως αποτελεί τη νέα του μούσα στις αισθησιακές ταινίες που ετοιμάζει.

 

491.000 followers ακολουθούν την σελίδα της στο Instagram.