fbpx

Τελικά ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει και ένατο γιό

Τελικά ο Χούλιο Ιγκλέσιας έχει και ένατο γιό

Ισπανικό δικαστήριο ανακοίνωσε ότι αναγνώρισε τον Χούλιο Ιγκλέσιας ως «βιολογικό πατέρα» ενός 43χρονου Ισπανού, του οποίου η μητέρα διαβεβαιώνει ότι είχε σχέση μίας εβδομάδας με τον τραγουδιστή.

Παράταση στην ημερομηνία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα αναγνώρισης της πατρότητας «ενός 43χρονου από τη Βαλένθια και κηρύσσει τον Χούλιο Ιγκλέσιας βιολογικό του πατέρα», αναφέρει σε μήνυμα στο Twitter το δικαστήριο στη Βαλένθια, διευκρινίζοντας ότι η απόφαση μπορεί να εφεσιβληθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Δες την απίστευτη βουτιά του Τομ Χανκς στα νερά των Κυκλάδων

 

Η απόφαση συνιστά μια νίκη για τον Χαβιέρ Σάντσεθ Σάντος, έναν μελαχρινό με μαύρα μάτια που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1976.

Ενώπιον του δικαστηρίου που εκδίκασε την υπόθεση κεκλεισμένων των θυρών, η μητέρα του Σάντος, η Πορτογαλέζα Μαρία Εντίτε, πρώην χορεύτρια, είπε ότι είχε σχέση μιας εβδομάδας με τον τραγουδιστή, τον Ιούλιο του 1975 στην Καταλονία, στη βορειοανατολική Ισπανία, εννέα μήνες πριν γεννηθεί ο γιος της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, τον Φερνάντο Οσούνα.

 

 

«Συζητήθηκε επίσης η φυσική ομοιότητα μεταξύ των δυο ανδρών κατά την ακροαματική διαδικασία», είπε ο δικηγόρος.

Ο διασημότερος ισπανόφωνος τραγουδιστής παγκοσμίως αρνείτο να δώσει δείγμα γενετικού υλικού και δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Ο δικηγόρος του Ιγκλέσιας, ο Φερνάντο Φαλομίρ, είπε ότι η υπόθεση είχε κριθεί ήδη το 1999, όταν είχε απορριφθεί ένα πρώτο αίτημα του Σάντος να αναγνωριστεί ότι ο Χούλιο Ιγκλέσιας είναι ο πατέρας του.

 

ΠΗΓΗ:  CNN