fbpx

Τι κάνεις αν ο γυμναστής σου σε κοιτάει… κάπως

Τι κάνεις αν ο γυμναστής σου σε κοιτάει… κάπως

Προπονείσαι στο γυμναστήριο είτε έχεις personal trainer και όπως είναι φυσικό η σχέση με τον γυμναστή είναι στενή και διαφορετική αφού οι άνθρωποι στο γυμναστήριο χαλαρώνουν μιλούν άνετα και κυρίως ξεδίνουν!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 6 tips αυτοάμυνας που ίσως κάποτε να σώσουν τη ζωή σου (Video)

 

Όμως μπορεί να είναι ιδέα σου αλλά κάποιες φορές πιάνεις το βλέμμα να σε κοιτάει… κάπως περίεργα όπως μια γυναίκα θα ήθελες να σε κοιτάει κάτι που σε βάζει σε σκέψεις και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Τι κάνεις λοιπόν;

Σκέψου ένα απλό πράγμα ότι μπορεί ο άνθρωπος να του αρέσουν οι άντρες αλλά στη συγκεκριμένη στιγμή δουλεύει και εσύ είσαι πελάτης του. Επομένως ο κάθε σοβαρός επαγγελματίας δεν κάνει κάτι που θα επηρεάσει τη δουλειά του.

 

 

Από την άλλη σκέψου το ότι κανένας μας δεν έχει ταμπέλα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Έτσι αν ο γυμναστής σου είναι γκέι και δεν το διατυμπανίζει ίσως να προσπαθεί να ανακαλύψει αν και εσύ έχεις τις ίδιες προτιμήσεις. Να το ανακαλύψει διακριτικά.

Όπως και να έχει ποτέ μην συγκρίνεις την επαγγελματική αξία του κάθε ανθρώπου με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις εκτός αν σου γίνει ιδιαίτερα φορτικός και σε ενοχλεί!

Αν όμως τα πράγματα είναι σε μερικές ματιές δώστου να καταλάβει με πολύ διακριτικό τρόπο ότι δεν γουστάρεις και αυτό γίνεται απλά με τη συμπεριφορά σου δηλαδή να μην ανταποκρίνεσαι άθελα σου στις …ματιές!