fbpx

Τι κάνεις όταν δεις ξαφνικά την σέξι γειτόνισσα στη πόρτα σου;

Τι κάνεις όταν δεις ξαφνικά την σέξι γειτόνισσα στη πόρτα σου;

Και ξαφνικά χτυπά το κουδούνι ανοίγεις και βλέπεις την σέξι γειτόνισσα που …χαλβαδιάζεις εδώ και καιρό! Τι κάνεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 χόμπι που σε κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικό στα γυναικεία μάτια!

 

Το Activeman.gr έψαξε και βρήκε και σου παρουσιάζει πως πρέπει να αντιδράσεις αν θέλεις να κερδίσεις:

 

  1. Ψυχραιμία

Όπως και να είσαι ντυμένος την ώρα που θα ανοίξεις την πόρτα το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς είναι η ψυχραιμία. Μη δείξεις αμήχανος χαμογέλα και χαιρέτισε ευγενικά.

 

  1. Κάλεσε την μέσα

Χαμογέλα και ευγενικά κάλεσε την να μπει στο σπίτι. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα το κάνει τουλάχιστον την πρώτη φορά  αλλά εσύ θα δείξεις άνετος!

 

 

  1. Μη κολλάς με το ντύσιμο σου

Αν φοράς μόνο το κατάλευκο κολλητό μποξεράκι και με αυτή την εμφάνιση ανοίξεις την πόρτα μην κολλάς καθόλου και φυσικά ούτε να ζητήσεις συγνώμη για την εμφάνιση σου. Άλλωστε σπίτι σου είσαι και μη το ξεχνάς ποτέ αυτό.

 

  1. Μη δεχτείς τα πάντα

Υπάρχει περίπτωση να σου χτύπησε την πόρτα για να βρει ευκαιρία να στη πέσει. Όμως εσύ θα βάλεις πρώτα στο μυαλό σου ότι ήρθε να ζητήσει χάρη. Μη βιαστείς να γίνεις … χαλί να σε πατήσει. Σκέψου τι σου ζητάει και αντέδρασε κατάλληλα.

 

  1. Αν ψάχνει το ρούχο που έπεσε στο μπαλκόνι

Αν πρόκειται για κάποιο ρούχο της που έπεσε στο μπαλκόνι σε καμιά περίπτωση μη τη στείλεις μόνη της να το μαζέψει. Πες της να περάσει μέσα στο σπίτι και πήγαινε να το φέρεις εσύ. Έτσι θα αποκτήσεις μια «επαφή» όταν της το δώσεις….

 

  1. Ποτέ μην υποθέτεις

Να ξέρεις ότι οι όμορφες γυναίκες γνωρίζουν ότι είναι όμορφες. Επομένως αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύονται. Μην υποθέτεις λοιπόν τίποτα. Να είσαι άνετος και δεκτικός χωρίς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Άστην να εκδηλωθεί αλλά με τον τρόπο σου δώσε τις χώρο.