fbpx

Το μυστήριο λύθηκε! Τελικά να τι απέγινε o sexy ξυλοκόπος!

Το μυστήριο λύθηκε! Τελικά να τι απέγινε o sexy ξυλοκόπος!

Θυμάστε τον …ξυλοκόπο; Εκείνον τον sexy άντρακλα που πριν από δύο χρόνια μας τα είχανε …πρήξει όλες οι γκόμενες; Εκείνον τον ξυλοκόπο που ονειρευόταν ή μάλλον φαντασιωνόταν ότι κατέβαινε στη πόλη ημίγυμνος και με το τσεκούρι στον ώμο ή απλώς ανεβαίναν εκείνες στο βουνό και τον έβρισκαν;

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό πρέπει να είναι το μέγεθος του «μικρούλη» σου σε στύση!

 

Ψάξαμε να βρούμε τι έγινε αυτός ο τόσο sexy ξυλοκόπος χρόνια μετά!

Όλα άρχισαν το 2016 όταν ένας τύπος παντρεμένος και πατέρας μίας κορούλας που δεν ήταν καν ξυλοκόπος αλλά πυροσβέστης, θέλησε (για καλό σκοπό) να γίνει viral σε όλον τον κόσμο και έγινε!

 

 

Ο φωτογράφος πίστευε ότι οι φωτογραφίες θα μπορούσαν να κάνουν μέχρι 1.000 shares στο αλλά μόνο την πρώτη εβδομάδα έκαναν 240.000 και εμφανίστηκαν στα timeline εκατομμυρίων χρηστών ανά τον κόσμο.

Η επιτυχία της καμπάνιας ήταν τέτοια, που ο φωτογράφος αποφάσισε να την επεκτείνει σε όλον τον κόσμο, προτείνοντας ημερολόγια και μπλουζάκια με γενικό τίτλο «Ο παιχνιδιάρης ξυλοκόπος»

Όμως πως ο «παιχνιδιάρης» ξυλοκόπος ξυρίστηκε, λέπτυνε και απέκτησε κοιλιακούς; Αυτός ο κυριούλης δεν μεταμορφώθηκε ο ίδιος, αλλά τον μεταμόρφωσε νοητά η φαντασία των …φαντασιώσεων!

Όλα λοιπόν  έχουν να κάνουν με τη φαντασία και τις φαντασιώσεις του γυναικείου κυρίως πληθυσμού που αποτύπωσαν οι φωτογράφοι ανά τον κόσμο χρησιμοποιώντας βέβαια γυμνασμένα μοντέλα που εξίταραν ακόμα περισσότερο τη θηλυκή και όχι μόνο φαντασία.

Έτσι ένα χρόνο μετά τα social γέμισαν διάφορες φωτογραφίες, διάφορων «ξυλοκόπων» με τα ανάλογα σχόλια και φαντασιώσεις.

 

 

Ξυλοκόποι υπήρχαν για όλα τα γούστα, ξυρισμένοι άτριχοι τελείως, με παχιά γενειάδα και δασύτριχο στέρνο, ότι γούσταρε να βλέπει και να κοινοποιεί ο καθένας και η καθεμιά!

Και ξαφνικά οι ξυλοκόποι …εξαφανίστηκαν!

Η μόδα πάει και πέρασε όπως και το πρήξιμο όλων των υπολοίπων που οι κυρίες τους σύγκριναν με τους διάφορους ξυλοκόπους που έβλεπαν! Και έτσι τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο όλοι οι υπόλοιποι εμείς που δεν είμαστε ξυλοκόποι…. Ησυχάσαμε.

Όσο για τους ξυλοκόπους της φαντασίας των κυριών και όχι μόνο. Πληροφορίες λένε ότι άλλαξαν δουλειά και έφυγαν από το …δάσος!!!