fbpx

Το πρώτο video από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Το πρώτο video από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

Τα γυρίσματα της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ συνεχίζονται, παρά τις αναποδιές, και η παραγωγή έδωσε επιτέλους τα πρώτα πλάνα στους ανυπόμονους φαν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ είναι σίγουρα …καταραμένη!

 

Η αλήθεια είναι ότι τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα έπεσαν στις ατυχίες που συνέβησαν στα γυρίσματα: Η ταινία άλλαξε σκηνοθέτη λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μόλις ξεκίνησαν ο Ντάνιελ Κρέγκ τραυματίστηκε κι αναγκάστηκαν να σταματήσουν για λίγο. Μια ελεγχόμενη έκρηξη προξένησε κι άλλους τραυματισμούς. Ο Ντάνι Μπόιλ σε διάφορες συνεντεύξεις και χαρακτήρισε το σετ «τοξικό”.

 

 

Σε πείσμα των δυσκολιών, τα γυρίσματα συνεχίζονται και ένα βίντεο 1 λεπτού που μάς βάζει πίσω από τις κάμερες στα γυρίσματα στη Τζαμάικα, δίνει ατμόσφαιρα, τόνο, και μια πρώτη εικόνα από τον Bond25. Και πάνω από όλα δείχνει έναν Ντάνιελ Κρεγκ σε φόρμα.

Στα πλάνα. ο σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα δίνει οδηγίες στον 007 και τους συμπρωταγωνιστές του. «Στο σκηνικό για το Bond 25: Τζαμάικα», έγραψαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του κινηματογραφικού πράκτορα στο Twitter. «Δείτε τον σκηνοθέτη Κάρι Φουκουνάγκα, τον Ντάνιελ Κρέγκ, τον Τζέφρι Ράιτ και την Λασάνα Λιντς, σε αυτές τις πρώτες εικόνες πίσω από τις κάμερες, από τα πρόσφατα γυρίσματα στην Καραϊβική».