fbpx

Το χρώμα και το στιλ του εσωρούχου που επιλέγεις …προδίδει τον χαρακτήρα σου!

Το χρώμα και το στιλ του εσωρούχου που επιλέγεις …προδίδει τον χαρακτήρα σου!

Η επιλογή εσωρούχων είναι πολύ σημαντική ειδικά για έναν άνδρα που είναι εργένης! Μεταξύ άλλων αντικατοπτρίζει και ένα μέρος του χαρακτήρα του και αυτό έχει να κάνει τόσο με το είδος του εσώρουχου όσο και με το χρώμα ή το σχέδιο που επιλέγεις, κάτι που θα γίνει ορατό όταν βέβαια φτάσει στο σημείο του γδυσίματος σε μια ερωτική συνύπαρξη.

Βέβαια η επιλογή εσωρούχων έχει να κάνει βασικά με την άνεση. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να φορέσουν μποξεράκια,  στενά ή φαρδιά, αφού μαζεύουν κάτω από το παντελόνι και ενοχλούν.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι θέλεις να …βλέπουν τα ..βλέμματα στο μαγιό σου;

 

Έτσι επιλέγουν τα σλιπ. Από την άλλη πλευρά υπάρχει και η ιατρική  που σε έρευνα διαπίστωσε ότι τα στενά εσώρουχα είναι υπεύθυνα για την υπογονιμότητα του άνδρα

Τα εσώρουχα όμως «προδίδουν» όχι μόνο τον χαρακτήρα σου αλλά και τις προτιμήσεις σου στο σεξ.

Εμείς οι άνδρες δεν δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία στα εσώρουχα μας… «βολικά» να είναι λέμε και τα φοράμε όμως την κατάλληλη στιγμή που θα μείνεις μόνο με αυτό τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα «προδοθείς».

Και τα εσώρουχα δεν είναι το μόνο που προδίδει τον χαρακτήρα σου  ίσως και τις προτιμήσεις σου. Υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα η μουσική που ακούς ωστόσο η σημασία του εσωρούχου είναι μεγάλη αφού εμφανίζεσαι με αυτό μόνο την επίμαχη στιγμή!

Δες λοιπόν τι δείχνει ο κάθε τύπος:

 

 

  • Φαρδύ μπόξερ:

Δείχνει ότι είσαι άσχετος με τη μόδα και μάλιστα ότι είσαι εκτός εποχής αφού αυτά τα φορούσαν οι παππούδες σου! Δείχνει ακόμα ότι είσαι κλασικός παλιακός άντρας ντόμπρος, σπαθί, που θέλει τη γυναίκα …γυναίκα και μπορεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να την περιποιηθεί.

  • Στενό μπόξερ:

Μαρτυρά ένα άτομο με ανασφάλειες και γενικότερα χαμηλή αυτοπεποίθηση που δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Μαρτυρά ακόμα ότι δεν είσαι εγωιστής και επιπλέον είσαι και… αγκαλίτσας!

 

 

  • Σλιπ:

Βολικό και άνετο που τα προτιμά η πλειοψηφία των αντρών. Όμως τα εσώρουχα αυτά τα επιλέγουν συνήθως οι εγωιστές αλλά και εκείνοι που θεωρούν τους εαυτούς τους ερωτικό δώρο! Δεν είναι κακό αφού θέλεις να αναδεικνύονται όλα τα …προσόντα σου!

Ότι τύπο εσωρούχου και να φοράς το χρώμα έχει μεγάλη σημασία. Δες το γιατί:

  • Κόκκινο:

Δηλώνουν φλογερή προσωπικότητα δυναμική και ενεργητικό άντρα που δεν διστάζει να δηλώσει τι ακριβώς ζητάει.

  • Μαύρο:

Δείχνει μια προσωπικότητα ισχυρή όμως ταυτόχρονα και αποπνικτική! Άντρα που έχει λεπτή γοητεία και είναι παθιασμένος για όλα τα …είδη του σεξ!

 

 

  • Σε απαλούς τόνους χρωμάτων:

Υποδηλώνουν προσωπικότητα ρομαντική ευγενική που επιζητεί τη στοργή. Ευαίσθητο άντρα που προτιμά να μην έχει ποτέ τον έλεγχο στα χέρια του! Άνθρωπο καλόβολο αλλά ισορροπημένο και προσγειωμένο!

  • Λευκό:

Υποδηλώνει άντρα που πιστεύει στον εαυτό του. Που είναι καθαρός ανά πάσα στιγμή. Κάποιον που έχει έντονη προσωπικότητα είναι αυτάρκης και άνετος όμως είναι αθώος αλλά ανοιχτός σε νέες προκλήσεις.

 

 

  • Σε έντονους τόνους χρωμάτων:

Το έντονο χρώμα δημιουργεί συναισθήματα ενθουσιασμού και ζωντάνιας ενώ παράλληλα ανεβαίνουν ο παλμός της καρδιάς η πίεση του αίματος και ο ρυθμός της αναπνοής. Η προτίμηση σε αυτά τα εσώρουχα δείχνει άντρα με τάση να προκαλεί.