fbpx

Το «The Enforcer» του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη που θα είναι Μαϊάμι αν αποκτήσει… δρόμους!

Το «The Enforcer» του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη που θα είναι Μαϊάμι αν αποκτήσει… δρόμους!

Η Θεσσαλονίκη σε ρόλο …Μαϊάμι καθώς η πόλη φιλοξενεί τον Αντόνιο Μπαντέρας που πρωταγωνιστεί στη ταινία «The Enforcer» και όλο το επιτελείο της παραγωγής με την πόλη να μπλοκάρει για αρκετές ώρες καθώς η περιφερειακή οδός αποτελεί τον πιο κομβικό και πολύπαθο δρόμο!

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής έγινε μια εντυπωσιακή καταδίωξη στην περιφερειακή οδό που έκλεισε για αρκετές ώρες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: To sequel της ταινίας «Knives Out 2», με τον Ντάνιελ Κρεγκ, άρχισε γυρίσματα,στην Ελλάδα

 

Είναι η πρώτη παραγωγή του Χόλιγουντ στην ιστορία της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεκινήσει τα πρώτα της γυρίσματα σε μεγάλο οδικό άξονα. Ποιος φανταζόταν πριν από έναν μήνα πως η… πολύπαθη περιφερειακή οδός της πόλης θα «μεταμφιεστεί» με τις τεχνικές κινηματογράφησης των μεγάλων στούντιο σε «highway» αμερικανική;

 

 

Η περιφερειακή οδός της πόλης μετατράπηκε σε αμερικανικό αυτοκινητόδρομο, με τα αυτοκίνητα να φέρουν όλα πινακίδες «The Sunshine State», αφού υποτίθεται πως οι σκηνές διαδραματίζονται στο Μαϊάμι, ενώ ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, σκηνικά, ειδικά αντικείμενα (props) τοποθετήθηκαν στην προκαθορισμένη διαδρομή στον κλάδο της οδού που οδηγεί δυτικά.

 

 

Στον δρόμο βρέθηκε ένα μεγάλο όχημα, όπου πάνω σε ένα κινηματογραφικό rig βρισκόταν το πράσινο Plymouth Barracuda με δεκάδες καλώδια, συστήματα καταγραφής εικόνας, ανακλαστήρες και συστήματα φωτισμού, και στη θέση του οδηγού, ο Αντόνιο Μπαντέρας συνομιλούσε με τον συμπρωταγωνιστή του.

 

 

Στη σκηνή καταδίωξης, που κράτησε πολλές ώρες, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο τιμόνι ενώ τον κυνηγούσαν ειδικά οχήματα που προσομοίαζαν σε περιπολικά των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας σειρήνες και φάρους.

 

 

Αν και είχε ανακοινωθεί από τις αρχές εγκαίρως το πολύωρο κλείσιμο της περιφερειακής η ταλαιπωρία των θεσσαλονικιών ήταν μεγάλη, καθώς η περιφερειακή οδός είναι ο πιο κομβικός και πολύπαθος δρόμος της πόλης, χωρίς να υπάρχει εναλλακτική διαδρομή με αποτέλεσμα όλοι να κινηθούν μέσω του αστικού ιστού με αποτέλεσμα να σημειωθούν τεράστια μποτιλιαρίσματα.