fbpx

Τρία εύκολα χόμπι που θα σε κάνουν να περάσεις την ώρα σου στο σπίτι!

Τρία εύκολα χόμπι που θα σε κάνουν να περάσεις την ώρα σου στο σπίτι!

Το να πιάνουν τα χέρια σου είναι ελκυστικό. Το να δημιουργείς και κάτι όμορφο με αυτά, είναι bonus και ο χρόνος σου αξιοποιείται δημιουργικά ειδικά όταν είσαι κλεισμένος στο σπίτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε πόσο αντέχει πραγματικά το σώμα σου χωρίς προπόνηση

 

Από ξύλο μέχρι μέταλλο και από απλές χειροτεχνίες μέχρι μεγάλα έργα τέχνης, ότι κάνεις θα εκφράζει εσένα και ίσως μείνει να το αξιοποιείς και να το θαυμάζεις, όμως υπάρχουν και άλλα χόμπι που μπορείς να κάνεις για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αρκούμαστε στην τεχνολογική ευκολία, κυρίως, από αδυναμία εξερεύνησης του εαυτού μας, από πλήξη να αναζητήσουμε κάτι διαφορετικό ή και από φόβο για τις νέες προκλήσεις, που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε, εισάγοντας το καινούργιο στη ζωή μας

Ένα καλό χόμπι είναι ο μοντελισμός και γενικά οι κατασκευές. Δεν είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις κάτι. Δημιούργησε πρωτότυπες συνθέσεις από υλικά που μπορείς να βρεις εύκολα μέσα στο σπίτι σου (ξύλο, πλαστικό, μπογιές).

Αν είσαι από εκείνους που ξέρουν να μαγειρεύουν μέχρι αυγό… ήρθε η ώρα να κάνεις τη μαγειρική χόμπι. Αναμετρήσου με τον πάγκο και τα υλικά της κουζίνας σου και φτιάξε πιάτα με φαντασία και έμπνευση. Μην πτοηθείς αν το αποτέλεσμα δεν δείχνει να ικανοποιεί ιδιαιτέρως τους γύρω σου. Ίσως να μην είναι σε θέση να εκτιμήσουν σωστά το γαστρονομικό σου ταλέντο (την επόμενη φορά, πάντως καλού-κακού, χρησιμοποίησε και κανά τσελεμεντέ!).

Η φωτογραφία είναι ακόμα ένα ενδιαφέρον χόμπι. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα. Άρχισε με το κινητό σου να φωτογραφίζεις αντικείμενα ή  ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.