fbpx

#16072018

#16072018

  • Το 83% των ανδρών έχουν βιώσει ονειρώξεις δηλαδή «υγρά όνειρα» σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα.Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι ένα υγρό όνειρο είναι πιθανότερο να συμβεί όταν έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από οργασμούς. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι ο τρόπος του σώματός σου να κάνει χώρο για φρέσκες προμήθειες σπέρματος. Αν και οι ονειρώξεις είναι πιο συνηθισμένες κατά την εφηβεία»,» η έρευνα της Ιντιάνα δείχνει ότι ο μέσος άνθρωπος ηλικίας 40 ετών έχει μία κάθε 5″,»5 εβδομάδες.
  • Το ότι είσαι άντρας δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις χάλια δέρμα και ειδικά στο πρόσωπο. Το ρητό η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά φαίνεται πως δεν βγήκε τυχαία, το ντους είναι μια τόσο βασική συνήθεια που αποκλείεται να αμφισβητήσουμε αν το κάνουμε σωστά.
  • Σχεδίασε δύο στήλες σε ένα φύλλο χαρτιού. Στην αριστερή στήλη γράψε όλα αυτά που θα ήθελες να κάνεις. Στην άλλη στήλη γράψε όλα όσα κάνεις χωρίς κανέναν ενθουσιασμό. Γράψε σαν να μην πρόκειται να τα διαβάσει κανένας άλλος, και μην λογοκρίνεις τις απαντήσεις σου.
  • Τι σου λένε οι φίλοι σου πως κάνεις καλά; Τι κάνεις με ευχαρίστηση ακόμα και αν δεν το κάνεις τέλεια; Αυτά τα μικρά κρυφά ταλέντα είναι προάγγελος των μεγάλων απόκρυφων ταλέντων σου.
  • Ξέχνα τις αμερικάνικες ταινίες με τα κοκτέιλ πάρτι στο γραφείο κάθε παρασκευή και τους κούκλους διευθυντές. Οι συνάδερφοι σου θα είναι γύρω στα 40-50 και παντρεμένοι με παιδιά. Και όχι ΔΕΝ έχουν την όρεξη σου. Ή θα τους μισείς και θα σε μισούν ή απλά θα αδιαφορούν. Διάλεξε!