fbpx

#2007218

#2007218

  • Το αίσθημα της ζήλιας είναι έμφυτο σε πολλούς ανθρώπους! Σε άλλους λίγους και σε άλλους πολύ. Βέβαια η πολύ ζήλια γίνεται πολλές φορές αιτία χωρισμού. Το θέμα είναι απλό, αν ζηλεύεις τόσο την καλή σου γιατί ντύνεται τόσο όσο να εκθέτει τα προσόντα της γιατί δεν της λες να φορέσει ….μπούργκα!
  • Τον αφαλό σου, αφού για τις γυναίκες και για έναν περίεργο λόγο τον βρίσκουνε σέξι και πολύ ερωτικό σημείο. Σε γενικές γραμμές το στιλ σου στη παραλία, από το βιβλίο που διαβάζεις, αν διαβάζεις, μέχρι τα αξεσουάρ που χρησιμοποιείς. Σκέψου ότι το στυλ παίζει, από τα γυαλιά τις σαγιονάρες, το καπέλο ή ακόμα και το παρεό δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα.
  • Μην επιλέγεις μπλουζάκια με στάμπες που θυμίζουν… καρναβάλι είτε διακοσμημένες με την Άρτα και τα Γιάννενα. Αν δεν θες μονόχρωμο διάλεξε μία διακριτική στάμπα ή σχέδιο που δεν κάνει το μπλουζάκι σου να φαίνεται πανηγυριώτικο.
  • Με βάση τα επίπεδα αντιοξειδωτικών φυτοθρεπτικών στοιχείων, τα βιολογικά τρόφιμα μπορεί να θεωρηθούν κατά 20%-40% πιο υγιεινά. Αυτό είναι το ισοδύναμο της προσθήκης 1-2 μερίδων λαχανικών σε ένα διατροφικό πλάνο 5 ημερών.Αλλά τα βιολογικά τρόφιμα μπορεί να είναι και 40% πιο ακριβά, οπότε στο ίδιο κόστος, θα μπορούσε κανείς απλά να αγοράσει αυτές τις 1-2 επιπλέον μερίδες και να πάρει συνολικά την ίδια ποσότητα φυτοθρεπτικών στοιχείων. Έτσι, καθαρά από άποψης θρεπτικών συστατικών ανά ευρώ κόστους, δεν είναι και τόσο σαφές ότι τα βιολογικά τρόφιμα είναι καλύτερα.
  • Η γυμναστική έξω στη φύση ή «green exercise» όπως την ονομάζουν οι επιστήμονες , βελτιώνει την ψυχολογία, ανεβάζει τη διάθεση και αυξάνει τις επιδόσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του University of Essex στην Αγγλία, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Environmental Science and Technology.