fbpx

3 ζιγκολό αποκαλύπτουν απίστευτες ιστορίες από τα κρεβάτια της πληρωμένης ηδονής

3 ζιγκολό αποκαλύπτουν απίστευτες ιστορίες από τα κρεβάτια της πληρωμένης ηδονής

Αίσθημα αλλά και πόνος. Παρέα αλλά και ξερό σεξ. Ιστορίες τριών ανδρών από τη Θεσσαλονίκη που εδώ και καιρό ασκούν το επάγγελμα του ζιγκολό.

Το επάγγελμα του ζιγκολό είναι πολύ παλιό. Χρονολογείται από την εποχή των Λουδοβίκων με άντρες που συνόδευαν τις κυρίες στους χορούς του παλατιού. Βέβαια από τότε το επάγγελμα εξελίχθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο και ξέφυγε από τους …χορούς ενώ στη χώρα μας κυρίως λόγο ανεργίας παρουσιάζει άνθιση!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ανεργία ή ζιγκολίκι; Εκείνοι που επέλεξαν το ζιγκολίκι μιλούν στο Activeman.gr

 

Το Activeman.gr έψαξε βρήκε και συνομίλησε με τρείς επαγγελματίες από τη Θεσσαλονίκη τον Γιάννη τον Κώστα και τον Μίλτο που αποκαλύπτουν μερικές από τις πιο έντονες καταστάσεις που έζησαν στα κρεβάτια της πληρωμένης ηδονής με γυναίκες αλλά και με άντρες.

 

 

«Σε αντίθεση με τους άνδρες οι γυναίκες που αναζητούν συντροφιά δεν ψάχνουν για σεξ αλλά είναι επικεντρωμένες στην επικοινωνία» εξηγεί ο Κώστας 28 χρονών που «επίσημα» ασχολείται με το μόντελιγκ: «Οι πελάτισσες μου που δεν έχουν κάποια σχέση αναζητούν τη παρέα και στη συνέχεια φτάνουν στο σεξ. Οι παντρεμένες είναι πιο γρήγορες να το πω έτσι  για ευνόητους λόγους. Αντίθετα  οι άνδρες επικεντρώνονται αμέσως στο σεξ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων» εξηγεί ο Γιάννης που κατά τα άλλα είναι πτυχιούχος φιλοσοφικής και πρώην αθλητής.

Μία από τις χαρακτηριστικές ιστορίες είναι εκείνη που αποκαλύπτει ο Μίλτος  35 χρονών: «Πριν από χρόνια με έχει προσλάβει σύζυγος  απλά για να ανεβάσω το ηθικό της γυναίκας του η οποία είχε μόλις γεννήσει και δεν ένιωθε ποθητή. Μου ζήτησε να τη φλερτάρω σε ένα μπαρ που πήγαινε η σύζυγος με φίλες της στη Καλαμαριά. Το έκανα στόχος ήταν να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή της και φυσικά τη φλέρταρα υποκρίθηκα τον ερωτοχτυπημένο και γενικά της μιλούσα λες και ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Κάποια στιγμή έφυγα όταν το πράμα άρχισε να ανάβει».

 

 

Ο Μίλτος δηλώνει personal trainer όμως δεν άσκησε ποτέ το επάγγελμα αυτό. Δούλευε σε μεταφορική εταιρία μέχρι που έμεινε άνεργος. Έτσι εκμεταλλεύτηκε παρουσιαστικό του και το γυμνασμένο του σώμα αφού γυμνάζεται από μικρός και άρχισε το επάγγελμα.

«Αυτό που θα σου πω έγινε σε βίλα της ανατολικής Θεσσαλονίκης. Δεν θέλω να πω περιοχή για ευνόητους λόγους» αναφέρει ο Μίλτος «.Το ραντεβού κλείστηκε τηλεφωνικά στην αρχή με μήνυμα στη σελίδα μου στο Facebook με δύο γυναίκες και μετά τηλεφωνική επικοινωνία. Όμως όταν πήγα στο σπίτι τους υπήρχε και άλλο άτομο ένας φίλος τους γκέι. Αρχικά σκέφτηκα να φύγω όμως τελικά έμεινα. Τα λεφτά ήταν καλά» εξηγεί και χαμογελάει.

 

 

Ο Γιάννης 29 χρονών  είναι πρώην αθλητής πτυχιούχος πληροφορικής που αποφάσισε κάποια στιγμή ότι το επάγγελμα του δεν του αφήνει αρκετές απολαβές. Ένα επάγγελμα που δεν το έχει παρατήσει αλλά το ασκεί παράλληλα με το ζιγκολίκι.

«Πολλοί πελάτες μου είναι άνδρες» εξηγεί ο Γιάννης «Μου αρέσει να κάνω σεξ και με άνδρες πελάτες αλλά αυτό εκφράζει ένα μικρό κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου. Κάπου το χαίρομαι γιατί βγάζω τον άλλο μου εαυτό και νιώθω πιο ολοκληρωμένος. Βέβαια πάω και με γυναίκες» εξηγεί.

 

 

«Μια φορά πριν από έναν περίπου χρόνο πήγα με ένα νέο πελάτη. 50άρης επιχειρηματίας» αναφέρει ο ίδιος «Όταν μπήκα σπίτι του ήταν πολύ διαχυτικός. Δεν προχώρησε αμέσως όπως κάνουν οι περισσότεροι μου έβαλε ποτό και κάθισε να συζητήσουμε. Εκεί μου είπε ότι ήθελε να ήμουν ο υποτακτικός ο σκλάβος. Δεν ξέρω γιατί δέχθηκα» εξηγεί.

Φυσικά η ερώτηση ήρθε άμεσα όπως και η απάντηση: «Ναι τον άφησα να με δέσει αλλά το έκανε ωραία. Πόνεσα λίγο κάποιες στιγμές όμως ήταν εντάξει γενικά και στο τέλος με πλήρωσε και περισσότερα» είπε ο Γιάννης.

 

 

«Τα μάτια μου έχουν δει πολλά» αναφέρει ο Μίλτος «Οι “50 αποχρώσεις του γκρι” μοιάζουν παραμυθάκι μπροστά στην πραγματικότητα. Οι πελάτισσές μου θέλουν να ζήσουν μαζί μου μοναδικές στιγμές πάθους και ηδονής και ζητούν ότι μπορείς να φανταστείς και ειδικά σαδομαζοχιστικές καταστάσεις είτε με εκείνες σκλάβες είτε με έμενα σκλάβο»

«Μια φορά ήταν δύο μάλλον λεσβίες με τη μια να το παίζει αφέντρα σε μένα και στη φίλη της. Βασικά έβαλε τη φίλη της να με δέσει και να τη διατάζει να μου κάνει διάφορα» εξηγεί ο Μίλτος και όταν τον ρωτήσαμε που έγιναν όλα αυτά απλά μας είπε στις ανατολικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης!

 

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ