fbpx

7 τύποι ανδρών που δεν γουστάρουν οι περισσότερες γυναίκες

7 τύποι ανδρών που δεν γουστάρουν οι περισσότερες γυναίκες

Αν είσαι ένας όμορφος τύπος, με γυμνασμένο σώμα και γενικώς προσέχεις τον εαυτό σου αλλά δεν βρίσκεις γυναίκα τότε κάτι συμβαίνει.

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τι πρέπει να κάνεις αν σε πετάξει έξω από το δωμάτιο

 

Όχι πως εσύ έχεις πρόβλημα, αλλά το γυναικείο μυαλό είναι …γενικώς περίεργο… όμως έχει κάποια σάνταρ ανάλογα φυσικά και με τη γυναίκα.

Για να δώσεις λύση στο πρόβλημα καλό θα είναι να μπεις στα άδυτα του μυαλού των γυναικών καθώς υπάρχουν επτά τύποι ανδρών που δεν τους αρέσουν, ανάλογα βέβαια με τη γυναίκα. Δες λοιπόν τι συμβαίνει:

 

  1. Ο …σπάγκος

Όταν πάτε να ρίξετε μια γυναίκα μη γίνεστε ματζίρης και διώξτε τα καβούρια από την τσέπη. Ο τύπος του τσιγκούνη δεν αρέσει σε καμία γυναίκα. Αρχικά ο έρωτας δεν αφήνει τη γυναίκα να δει τα σημάδια της τσιγγουνιάς. Ωστόσο αυτά εκδηλώνονται όταν αρχίζει το ζευγάρι να βγαίνει για καφέ για ποτάκι αλλά όχι για φαγητό. Στα πρώτα τρία ραντεβού εκείνος επιμένει να πληρώσει τον λογαριασμό στο τέταρτο η τσιγκουνιά βγαίνει στη φόρα  για έναν μικρό λογαριασμό των 25 ευρώ παίρνει ο άνδρας από την κοπέλα τα 15!

 

  1. Οδηγά γρήγορα αυτοκίνητα αλλά παρέα με το …χάρο!

Ενστικτωδώς οι γυναίκες προτιμούν ένα κυρίαρχο και ισχυρό σύντροφο και θα συνδέσουν συχνά τον χαρακτήρα ή την κατάσταση ενός ανθρώπου με τον τύπο του αυτοκινήτου που επιλέγει. Ισχυρά αυτοκίνητα μεταφράζονται ως κτήσεις ενός πιο ισχυρού ανθρώπου ένα χαρακτηριστικό που οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν σε έναν σύντροφο. Προσοχή όμως στις γυναίκες δεν αρέσει η επικίνδυνη οδήγηση! Τότε είναι που μπορείς να τη χάσεις στη …μέση του δρόμου και να επιστρέψεις μόνος σπίτι!

 

  1. Ο άξεστος ξερόλας

Είναι εκείνος που μιλάει συνεχώς! Πάσχει από γνώση των ελληνικών. Βρίζει στη κάθε πρόταση. Μπορεί το παρουσιαστικό του να είναι τέλειο”,” αλλά μόλις ανοίξει το στόμα του… Και το χειρότερο δεν αφήνει την κοπέλα να μιλήσει την διακόπτει συνέχεια . Γκρινιάζει συνέχεια. Και το χειρότερο κι απ’ όλα τα παραπάνω είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι κάνει. Το κύριο χαρακτηριστικό ενός άνδρα είναι η ευγένεια και όποιος δεν την έχει καλύτερα να την αποκτήσει αλλιώς δείχνει ακόμα παιδί του δημοτικού!

 

  1. Ο μαμάκιας που το παίζει play boy!

Ο πλέον ανασφαλής άνδρας . Επέλεξε μία κοπέλα που σου αρέσει αλλά νοιώθεις ανασφάλεια και αρχίζεις τα παιχνιδάκια με τις σερβιτόρες τις φιλές σου και το Facebook . Θεωρείς ότι η μονογαμία είναι ύπουλο μέσο να σε ελέγξει μια κοινωνία και να σε εγκλωβίσει μια γυναίκα; Αναμενόμενο αν σκεφτούμε ότι η μέση ελληνίδα μάνα μεγαλώνει τους γιους σαν κοριτσάκια και δημιουργώντας πολλές ανασφάλειες για να μην φύγει από κοντά της . Συνέχισε να παίζεις και μείνε μόνος σου ή μάλλον μαζί με τη μαμά!

 

  1. Ο τύπος «τέλειο look»

Ντύνεται αυστηρά μιλάει επιτηδευμένα και μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδα αντρικού περιοδικού. Καλοραμμένο κοστούμι που έχει ρίξει στα …ανάσκελα κάθε γυναίκα! Ξέρει μαγευτικές αποδράσεις μέχρι τον σωστό τρόπο που υπολογίζει την ηλικία ενός κρασιού και γενικά του καλού τρόπου ζωής. Που είναι το πρόβλημα Ότι ο τύπος «πολύ τέλειο look» δείχνει τόσο ψεύτικος όσο ο Κεν της Μπάρμπι. Μπορεί να εντυπωσιάζει τις γυναίκες αλλά ως εκεί αφού θεωρούν ότι οι πιθανότητες που έχει ο τύπος αυτός να ξεγλιστρήσει από το κοστούμι του είναι λιγοστές και επειδή οι γυναίκες είναι σκληρές πραγματίστριες τότε πολύ απλά δεν …παίζουν!

 

  1. Ο …σούπερ χιουμορίστας κοινωνικός τύπος

Είναι καλό να έχεις χιούμορ και να είσαι κοινωνικός αλλά μη το παρακάνεις! Μπορεί να είσαι πολύ γοητευτικός άντρας που θέλει να περνάει καλά να σου αρέσουν οι παρέες ο χαβαλές και θέλεις να είσαι το επίκεντρο. Να είσαι αυθόρμητος και να στήνεις εύκολα μια γρήγορη εκδρομή. Αλλά προσοχή οι γυναίκες έχουν την εντύπωση ότι είσαι ο τύπος που βαριέται εύκολα. Γνωρίζουν καλά ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κοινωνικοί γιατί τους αρέσει η παρέα των άλλων αλλά οι κοινωνικοί με χιούμορ είναι κοινωνικοί επειδή λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής και λατρεύουν τον ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο. Αυτό δημιουργεί ένα προβληματάκι σχετικά με τις μακροχρόνιες σχέσεις επειδή οι σχέσεις μπορεί να θαμπώσουν με τον καιρό. Και επειδή οι γυναίκες θέλουν σιγουριά τότε ψάχνουν κάτι που θα πατήσουν σε …στέρεο έδαφος

 

  1. Ο αδιάκριτος και κουτσομπόλης

Θέλεις να τα μαθαίνεις όλα. Γνωρίζεις την κολλητή της κι αντί για «χαίρω πολύ» τη ρωτάς που δουλεύει και πόσα παίρνει. Δεν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τους γύρω σου θέλεις να μαθαίνεις τα μυστικά τους. Πολύ ενοχλητικό για όλους να το ξέρεις.