fbpx

9 super tips για να γίνεις ο …super περιζήτητος της παραλίας

9 super tips για να γίνεις ο …super περιζήτητος της παραλίας

Θέλεις να γίνεις τόσο περιζήτητος στη παραλία που να φτάσεις στο σημείο να τις απορρίπτεις τη μια μετά την άλλη επειδή απλά σε …κούρασαν;

Για να έχεις πέραση στη παραλία θα πρέπει να ακολουθήσεις μερικά απλά βήματα!

  1. Νιώσε άνετα με το σώμα σου

Τόλμα να βγάλεις το μπλουζάκι, ακόμα και αν έχεις παχάκια στη μέση. Ακόμη και αν δεν νιώθεις άνετα με το σώμα σου, να συμπεριφέρεσαι σαν να νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Είτε νιώθεις χοντρός, είτε νιώθεις κοκαλιάρης. Άσε τις ανασφάλειες στο σπίτι. Αν δεν τολμάς να βγάλεις το μπλουζάκι σου μονάχα ανασφαλής θα δείξεις και αυτό δεν σε εξυπηρετεί.  Σκέψου πως αν πάνε όλα καλά τελικά θα έρθει και η στιγμή να σε δει χωρίς τίποτα απάνω σου. Έτσι λοιπόν, βρες το θάρρος να βγάλεις το μπλουζάκι σου μια ώρα αρχύτερα. Και αν το σώμα σου τόσο πια δεν σου αρέσει, προσπάθησε να το αλλάξεις όσο μπορείς και ξεκίνα όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

  1. Μην χαλάς την ησυχία της

Οι περισσότερες γυναίκες, οι περισσότεροι άνθρωποι δηλαδή, πάνε στην πλαζ να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν, να μαυρίσουν. Αν προσεγγίσεις μια γυναίκα που έχει ακουστικά στα αυτιά και το αγαπημένο της βιβλίο στο χέρι θα τη διακόψεις. Θα φανείς ο τρελός λιγούρης και πιθανότατα θα σε απορρίψει, απλώς και μόνο επειδή της διέκοψες την ηρεμία. Καλύτερα λοιπόν να πλησιάζεις γυναίκες που είναι όρθιες και περπατάνε. Μια παρέα ας πούμε. Είναι πιο εύκολο να μιλήσει κάποιος που κάνει τη βόλτα του, παρά αν τον διακόψεις από κάτι που τον χαλαρώνει.

  1. Πέρνα καλά κάνοντας τον …αδιάφορο

Να μην φαίνεσαι σαν ο λιγούρης που βγήκε να ψάξει με το τουφέκι για γυναίκα στην παραλία. Φέρε το φρίσμπι σου, φέρε τις ρακέτες σου, φέρε, γιατί όχι, κι εσύ ένα βιβλίο. Να θυμάσαι πάντα ότι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις μια γυναίκα είναι να πειστεί εκείνη ότι δεν προσπαθείς να την προσεγγίσεις. Ότι απλώς έτυχε και ότι ήταν ευτυχές που έτυχε.

  1. Βούτα

Στη παραλία πήγες για να βουτήξεις στη θάλασσα. Αν δεν βουτήξεις θα φαίνεσαι σαν …εξωγήινος ακόμα και αν το νερό είναι πολύ κρύο. Βούτα! Άλλωστε η βουτιά ενός άντρα είναι το καλύτερο «μάτι» για μια γυναίκα. Από την άλλη με το που θα γνωριστείς με μια κοπέλα, μπείτε να κολυμπήσετε μαζί. Παίξτε μαζί στα κύματα, σαν να ήσασταν παιδιά.

  1. Πίνε συνετά και μην κάνεις σαν …15χρονο!

Μην πιείς. Ιδιαίτερα αν γενικά γίνεσαι λιώμα με το αλκοόλ. Μην έχεις μαζί σου φίλους που τους ξέρεις ότι είναι αγενείς. Μην καρφώνεσαι όλη την ώρα στις γυναίκες. Να πλησιάζεις με ευγένεια και όχι με πεινασμένο, creepy βλέμμα και κάνεις να τρέχουν μακριά σου ακόμη και τα καβούρια. Μην ζητάς να σου αλείψουν την πλάτη ή να αλείψεις εσύ την πλάτη κάποιας. Αυτές είναι συνήθειες άλλων εποχών. Εκτός και αν υπάρχουν τρανταχτές ενδείξεις ενδιαφέροντος από την άλλη πλευρά. Διαφορετικά κινδυνεύεις να σου φέρουν το μπουκάλι με το αντηλιακό στο δόξα πατρί.

  1. Να είσαι διακριτικός

Προσπάθησε να πιάσεις κουβέντα με μια γυναίκα με έναν τρόπο που να μην δείχνει ότι της την πέφτεις. Προσπάθησε να φανείς αυθόρμητος, προσπάθησε η πρώτη κουβέντα σου να δείχνει τυχαία και να είναι έμμεση.

  1. Βάλε τον …καλό σου μανδύα

Να θυμάσαι πάντα πώς πλησιάζουμε τις κοπέλες που μας ενδιαφέρουν! Δεν φαινόμαστε επικίνδυνοι ή απειλητικοί. Δεν θέλουμε να κάνουμε καμία γυναίκα να νιώσει άβολα με μας.

  1. Κέντρισε την προσοχή της

Προσπαθούμε να κεντρίσουμε την προσοχή της. Προσπαθούμε να αιχμαλωτίσουμε τη φαντασία της. Τα πρώτα λόγια μας να μπορούν να λειτουργήσουν ως βάση για περαιτέρω συζήτηση. Τα πρώτα λόγια μας να αποκαλύπτουν σε κάποιον βαθμό την προσωπικότητά μας.

  1. Κάνε «επίθεση» με σχέδιο

Ας πούμε κάποια στιγμή θέλετε να αφήσετε την παραλία. Πρέπει να ξέρεις πού να πας σε μία τέτοια περίπτωση. Να έχεις ελέγξει τι υπάρχει εκεί γύρω. Να υπάρχει ένα καλό μπαρ, ένα εστιατόριο, κάποια ατραξιόν κοντά στην παραλία που θέλεις να επισκεφτείς. Όταν μιλάς με κάποια γυναίκα στην παραλία ανέφερε τα μέρη αυτά. Αν της το προτείνεις με ωραίο τρόπο, είναι πολύ πιθανό να σε ακολουθήσει.