fbpx

Άργησες να ξυπνήσεις; Μη σκας αυτές είναι οι καλύτερες δικαιολογίες για το αφεντικό σου!

Άργησες να ξυπνήσεις; Μη σκας αυτές είναι οι καλύτερες δικαιολογίες για το αφεντικό σου!

Το ρημάδι το ξυπνητήρι χτύπησε και εσύ… δεν του έδωσες καμία σημασία. Ξαφνικά μία ώρα μετά πετάχτηκες από τον πιο ωραίο ύπνο της ζωής  σου και διαπίστωσες ότι άργησες!

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Μάθε σε ποια δεκαετία πρέπει να φτάσουμε εμείς οι άντρες για να ωριμάσουμε πραγματικά!

 

Το ξυπνητήρι σίγουρα δεν φταίει. Εκείνο χτύπησε, εσύ όμως δεν το άκουσες!

 

 

Όμως μη πανικοβάλλεσαι, χαλάρωσε και βρες μια δικαιολογία είτε για την αργοπορία σου, είτε για την απουσία σου από τη δουλειά. Η δικαιολογία πρέπει να είναι πιστευτή. Δεν μερικές ιδέες!

 

  1. Πλημμύρισε το σπίτι»

Μια άκρως πιστευτή δικαιολογία είναι ότι πλημμύρισε το σπίτι σου. Αυτή η δικαιολογία κολλάει σε κάθε βροχερή μέρα, ενώ επιπλέον οποιαδήποτε δικαιολογία δε φέρει σαν υπεύθυνο εσάς τον ίδιο, έχει και τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

 

  1. Αρρώστησε ο σκύλος

Μια δικαιολογία που ταιριάζει σε κάθε φιλόζωο αφεντικό και θα σου δώσει όση άδεια χρειάζεται για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις του κατοικίδιού, συν δυο μέρες για να του κάνετε παρέα, όσο θα αναρρώνει.

 

  1. «Έπαθα δηλητηρίαση»

Το πιο εύκολο να συμβεί στον οποιοδήποτε είναι η δηλητηρίαση, καθώς έχει συμβεί σε όλους και όλοι γνωρίζουν πόσο άσχημα είναι τα συμπτώματα. Σε κάθε περίπτωση, η τροφική δηλητηρίαση πιάνει πάντα.

 

  1. …κόψιμο!

Οι περισσότεροι στο άκουσμα της λέξης «διάρροια» δεν προχωρούν σε περαιτέρω εξηγήσεις, γι΄ αυτό και αυτή είναι μια από τις λιγότερο απαιτητικές δικαιολογίες.

 

  1. Το χαλασμένο αυτοκίνητο ή η μηχανή

Δικαιολογίες με βάση το μεταφορικό μέσο πάντα κάνουν τη δουλειά τους, απλά δεν έχουν μεγάλη διάρκεια.

 

  1. «Κλειδώθηκα έξω από το σπίτι»

Το έχουμε πάθει όλοι και σίγουρα το έχει πάθει και το αφεντικό σου. Είτε κλειδώθηκες εκτός σπιτιού, είτε ξεχασες  τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο σπίτι ενός φίλου, που είναι μεν γείτονας, αλλά έφυγε νωρίς το πρωί για το εξωτερικό και θα πρέπει και στις δυο περιπτώσεις να περιμένεις τον κλειδαρά, ο οποίος το πιθανότερο είναι να κάνει ώρες μέχρι να έρθει, αν όχι μέρες ολόκληρες.

 

  1. «Αλλεργικό σοκ»

Κάτι που έφαγες, ένα φάρμακο που πήρες ή μια απλή μέλισσα σου προκάλεσε αλλεργικό σοκ!